דלג על מה חדש?

אבגדהוש

תיק תושב- מעתה גם באתר האינטרנט העירוני

8/06/2009

מעתה יכול כל תושב לגלוש באתר האינטרנט העירוני על מנת לקבל מידע אישי על מצב החשבונות שלו בעירייה, תשלומם וקבלת מידע הנדסי.
באתר האינטרנט העירוני של עיריית כפר-סבא הוצב קישור ל"תיק תושב" המאפשר באמצעות ממשק ידידותי לצפות במידע אישי עדכני בזמן אמת ישירות מהמערכות התפעוליות של הרשויות, לקבל מידע אודות מצב החשבון שלו, לעקוב אחר התקדמות תהליכים שונים ואף לבצע תשלומים.
 בין היתר יכול התושב לקבל את פרטי שומת הארנונה כפי שמופיעה בספרי העירייה. לקבל את פרטי מצב החשבון לסוגי השרות השונים כגון :ארנונה, שכר דירה, חינוך, אגרות בניה והיטלים. בפרטי מצב החשבון ניתן לראות נתונים החל משנת 2004. כמו כן יכול התושב לבצע תשלום החובות, כפי שמופיעים במצב החשבון, או ע"פ ספח הקיים בידי התושב.
בתיק תושב ניתן אף לקבל מידע הנדסי כגון: בקשות להיתר בניה ומידע על תיקי בנין אשר הוגשו בשנים האחרונות. * בדיקת מצב היתר רישוי עסק (חלקי).
בתקופת הרישום לגני הילדים, ניתן לבצע דרך תיק התושב רישום לגני הילדים.
השירות דורש הרשמה למערכת תיק תושב והזדהות כמנוי.

» לחצו למעבר למערכת תיק תושב

לוח מרקט כפר-סבא