אבגדהוש

מתגלגלים בכפר סבא - רכיבת אופניים לכל המשפחה

בהמשך להצלחה הגדולה במרוץ כפר סבא, מחלקת הספורט ממשיכה בהפקת אירועי ספורט תחרותיים ועממיים לקהילה.
רכיבה על אופניים הפכה לטרנד בקרב אנשים ומשפחות רבות בעיר,וברוח הדברים אנו מזמינים אתכם ביום שישי 30-3-12 לרכיבת אופניים משפחתי, "מתגלגלים בכפר סבא".
26/03/2012
מתגלגלים בכפר סבא - רכיבת אופניים לכל המשפחה (הגדל תמונה)
האירוע יהיה ססגוני ומלא בהפתעות, הרוכבים ייהנו מפעילויות, וירכבו בחיק הטבע.
נקודת הרישום והזינוק :בפארק העירוני, ליד בית הקפה.
החל משעה 8:30. זינוק משותף ראשון: 8:45 זינוק שני: 9:15
מחיר למשתתף : 15 ₪
תיאור מסלול ארוך: באזור הפארק, אצטדיון הכדורגל, דרך הפועל למפעל טבע, ב"ס רמז, שכונת הדרים,ספורטק, תשלוז, מושב צופית, שביל המוביל, יער קפלן, ב"ס דמוקראטי, שכונת בית ונוף, ספורטק וסיום בפארק.
 תיאור מסלול קצר: באזור הפארק, אצטדיון הכדורגל, דרך הפועל למפעל טבע, ב"ס רמז, שכונת הדרים,ספורטק, וסיום בפארק.
בכל אחד מהמסלולים יחכו לכם הפתעות והפעלות מגוונות.
ניתן לשכור אופניים וקסדה ליום האירוע בטל' 0523449095.
כל הנרשמים מקבלים מתנה מדליקה, מדליה ותעודת השתתפות.
בסיום הרכיבה יעמדו לרשות הרוכבים מתקני ספורט, הפעלות ותוכלו ליהנות מהופעת פעלולים על אופניים.
מתוך כוונה לעודד את הספורט העממי והפעילות הגופנית בעיר, ובמטרה לשמור על "כפר סבא ירוקה" החלטנו לקיים רכיבת אופניים בחיק הטבע.
אנו פונים אל הרוכבים בבקשה לשמור על הניקיון במהלך הטיול.
האירוע מאורגן ע" מחלקת הספורט של עירית כפר סבא, בחסות עיתון "קול הכפר",מכבי שרותי בריאות וקאנטרי כ"ס .
פרטים נוספים בטל' -7640837-  097662704 .

לוח מרקט כפר-סבא
האפליקציה של עיריית כפר-סבא