מברזיל באהבה

מברזיל באהבה

9/01/2017
מברזיל באהבה (הגדל תמונה)

פלביה דה פיצ'וטו-טרפינס, בעלה, רודריגו ושניים משלושת ילדיהם, ברנרדו וברונה מתגוררים בברזיל, השבוע הם הגיעו לביקור בחי-פארק בכפר-סבא. לא מדובר בעוד משפחה שבמבקרת בפארק, שכן המשפחה הברזילאית בשונה ממשפחות אחרות, תרמה משאבים רבים וסייעה בהקמתו של החי פארק.

לביקור המשפחה התלוו מנכ"לית העירייה אושרת גני גונן, סמנכ"ל העירייה איתי צחר, מנהל הפארק מוטי מורי, מנהלת החי-פארק אראלה כץ, אליזה רגב מנהלת החברה הסוכנותית ועובדי החי-פארק.

הגב' דה פיצ'וטו-טרפינס רצתה להקים בכפר-סבא פרויקט אשר ישמח ילדים, כאשר הפכה לאם. עתה הביאה את שני ילדיה הגדולים לחי-פארק על מנת לראות את הפעילות הברוכה אשר הביאה לעיר. הילדים סיירו במקום, שיחקו עם בעלי החיים ונהנו מאוד, כפי שנהנים כל ילדי כפר-סבא המבקרים במקום קסום זה.

לדברי המשפחה: "הסיבה שבחרנו להשקיע בהקמת החי-פארק, הייתה הרצון העז להעביר לילדיהם ערכים של קשר חם ואוהד עם מדינת  ישראל".

על אף שהמשפחה ביקרה במקום ביום קר במיוחד, החום שהופץ מלבבותיהם גרמו לכל הנוכחים לשכוח כמה קר היה ולהתרגש מהקשר שנוצר בין כפר-סבא והמשפחה מברזיל.

לוח מרקט כפר-סבא