עיריית כפר סבא מעשירה את פעילויות חודש יולי בגני היול"א

עיריית כפר סבא מעשירה את פעילויות חודש יולי בגני היול"א

11/01/2017

כל גן יול"א יקבל תקציב נוסף לפעילויות בגן במהלך חודש יולי ובנוסף, תחזיר העירייה את ימי השישי במהלך החודש.

בעקבות שיתוף פעולה בין ועד הורי הגנים ודיונים אשר נערכו במהלך החודשים האחרונים בין מנכ"לית העירייה אושרת גני גונן, גזבר העירייה שגיא רוכל מנהלת אגף החינוך אורלי פרומן ומנהלת מחלקת הגנים אביבה מורדקוביץ' החליט ראש העיר יהודה בן חמו מספר החלטות:

•  הענקת תקציב נוסף לפעילויות בגן במהלך חודש יולי - כל גן יול"א יקבל תקציב חד פעמי לרכישת פעילויות בחודש יולי דוגמת הצגות, סדנאות ופעילויות העשרה. הפעילויות תהיינה על פי בחירת צוות הגן ומחלקת גני הילדים.

• החזרת ימי שישי ביולי - בשנת הלימודים הנוכחית יפתחו גני היול"א גם בימי שישי והרשות תפעל ככל הניתן שבימים הללו יהיה לפחות איש צוות אחד מוכר לילדי הגן.

• ביטול דמי רישום לגני היול"א - שלא כבשנים קודמות בהן בעת הרישום לגני היול"א נגבו דמי רישום ע"ס 400 ₪  מכל ההורים, הוחלט בשיתוף ועד ההורים שבשנת הלימודים הבאה לא יגבו דמי הרישום כלל.

• גבייה מרוכזת של תשלומי הורים - תשלום מרוכז של כל תשלומי ההורים ע"פ חוזר מנכ"ל אשר יגבה ב-4 תשלומים בתחילת שנת הלימודים.

השנה נפתחה שנת הלימודים בכפר סבא עם מספר שיא של 22,359 תלמידים מתוכם 5,073 בגני הילדים. כידוע, מספר גני הילדים בעיר הינו מהגבוהים במדינת ישראל, ולראיה, רק השנה נוספו עשרה גנים חדשים למערכת החינוך העירונית, מתוכם חמישה גני יול"א, ובשנה הבאה עתידים להיפתח כשמונה גנים נוספים.

לדברי יהודה בן חמו ראש העיר כפר סבא: ״ אנו קשובים לרחשי הציבור ולראיה, בהמשך לשיתוף פעולה עם  ועד הגנים העירוני החלטנו להעשיר את פעילויות גני היול״א במהלך חודש יולי וכן להוסיף ימי שישי נוספים, זאת לצד החלטות נוספות וחשובות שיטיבו עם הילדים וההורים״.

לדברי אדמית בריכטה יו״ר ועד ההורים העירוני: ״אני מברכת את השותפים לדרך על ההישגים. נמשיך לפעול יחד לשיפור השירות בגנים ולרווחת ילדנו היקרים״.