סיירת התיקונים של עיריית כפר סבא צריכה אותך

סיירת התיקונים של עיריית כפר סבא צריכה אותך

6/02/2017
הגדל תמונה

אם אתה חשמלאי, אינסטלטור,הנדימן בעל ידי זהב ולב זהב....

סיירת התיקונים של עיריית כפר סבא צריכה אותך !

אגף קהילה רווחה ונוער בעיריית כפר סבא מוביל מזה כשנה את סיירת התיקונים העירונית, המבצעת בהתנדבות תיקונים קלים בבתי קשישים, משפחות שבראשן הורה עצמאי ומטופלי מחלקת הרווחה. בימים אלה מגייסת הסיירת מתנדבים נוספים.

מי פנוי לבצע עבודות חשמל דחופה בביתה של קשישה ערירית בשכונת יוספטל? מי יכול לטפל בסתימה בשירותים של ניצול שואה במרכז העיר?"

אלו הן דוגמאות בודדות להודעות שעוברות מידי יום בקבוצת הוואטסאפ של חברי סיירת התיקונים העירונית.
סיירת התיקונים העירונית, שהוקמה ביוזמת האגף  לקהילה רווחה ונוער בעיריית  כפר סבא ובשיתוף עם חבר מועצת העיר ממה שיינפיין, פועלת בעיר מזה כשנה בהתנדבות וזוכה לתגובות חיוביות רבות.

את הסיירת מרכזת עינת הצמרי  שביט-עובדת סוציאלית קהילתית מאגף קהילה רווחה ונוער  שמקבלת את הפניות מהעו"ס באגף ומפנה אותן ישירות לערן שני רכז הקבוצה, שמפעיל את המתנדבים, שיוצאים לבתי התושבים ומתקנים את הטעון תיקון.  הסיירת מורכבת  מהנדימנים מתנדבים- חשמלאים, אינסטלטורים, שיפ'וצניקים ועוד שמקבלים את הקריאה ומגיעים בהתנדבות על חשבון זמנם הפנוי לבצע את התיקונים בבתי קשישים, משפחות שבראשן הורה עצמאי ומטופלי אגף הרווחה. גם החלפים והחומרים מגיעים מכספי תרומות. במהלך השנה האחרונה טופלו עשרות רבות של פניות ובוצעו המון תיקונים בבתים שסבלו מהזנחה רבת שנים.

ראש העיר יהודה בן חמו מסר כי, "ערבות הדדית הינה אחד מהערכים החשובים שאנו מקדמים בעירנו ופעילותה של סיירת התיקונים הינה אחת מהיוזמות שמיישמות הלכה למעשה את הערך החשוב הזה. אני קורא לכל מי שיכול להצטרף לסיירת המובחרת, לתרום את חלקו ולסייע לאנשים  לשפר ולו במעט את איכות חייהם.

עינת הצמרי שביט מספרת כי, " מדובר בחבר'ה יוצאי דופן שפועלים יחד בצורה מדהימה למען משפחות ובודדים שידם אינה משגת לבצע תיקונים בבתיהם. לעיתים חברי הסיירת מגיעים לבתים מוזנחים ועזובים כך שכל תיקון קטן משפר את רמת החיים של התושבים וזה בהחלט עושה טוב על הלב.   בימים אלה מבקשים חברי הסיירת לגייס לשירותיהם חברים נוספים כשהדרישה העיקרית שיהיו בעלי ידי זהב ו בעיקר בעלי לב זהב ונכונות לתרום".

לפרטים נוספים: עינת: 09-7641107, 09-7641111

לוח מרקט כפר-סבא