שיא משתתפים במרוץ כפר סבא ה- 27 ע"ש רס"ל זיו בלאלי ז"ל

שיא משתתפים במרוץ כפר סבא ה- 27 ע"ש רס"ל זיו בלאלי ז"ל

14/03/2017

אלפי משתתפים השתתפו השנה במרוץ כפר-סבא ולקחו חלק ב- 3 מקצים מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה עממי 2.5 ק"מ ומקצה הליכה של 7.5 ק"מ.

במקצה התחרותי הגיעה למקום הראשון נשים -לונה צ'מטאי קורלימה בזמן של 35:45 דק', וטדסה גטהון -בגברים בזמן של 31:18 דק'.

אלפי  רצים והולכים לקחו השנה חלק במרוץ כפר סבא המסורתי, שהתקיים ביום שבת האחרון  ברחבי העיר.  אליהם נוספו עוד אלפי תושבים- משפחות, בני נוער וילדים שהגיעו לצפות ברצים, לעודד ולקחת חלק באירוע הספורטיבי בכיכר העיר. מזג האוויר האיר פנים לרצים,  הארגון המושקע וההופעות יצרו אווירה חגיגית, ספורטיבית ופעילה. המרוץ אורגן על ידי רשות הספורט העירונית בראשותו של שאול מיטלברג וצוותו והתגובות החיוביות היו רבות.

המשתתפים הרבים לקחו חלק  ב- 3 מקצים מקצה תחרותי של 10 ק"מ, מקצה עממי 2.5 ק"מ ומקצה הליכה של 7.5 ק"מ.  בין השאר לקחו חלק במרוץ קבוצות מאורגנות של ילדי בתי ספר בעיר: בתי ספר ברנר,  גורדון, אוסישקין, בן גוריון, סורקיס, יצחק שדה, רמז, גולדה, אופירה נבון, דבורה עומר, שמעון פרס , לאה גולדברג , ש"י עגנון ורחל המשוררת.  כמו כן, השתתפו קבוצות מליגת מקומות עבודה בניהולו של דוד זוארץ ביניהם משטרת ישראל, שרות בתי הסוהר, חברת חשמל, תעשיה אווירית, בנק לאומי, פריגו , , SAPבנק הפועלים  ובנק אוצר החייל. עוד השתתפו במקצים השונים מועדוני ריצה וביניהם: tri z  -טריאלון קאנטרי כפר סבא ע"ש זיו בלאלי, NR ספיריט, רצים עם אסף, רצות בכפר, כפר סבא בתנועה, אלתרמנס, בית הלוחם, רצי רמה"ש, איילות ועוד.

בסיום המרוץ הוענקו פרסים לזוכים ע"י צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, אשרת גני גונן מנכ"לית העיריה, איתי צחר סמנכ"ל העירייה, שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט העירונית ואלי בלאלי אבא של זיו ז"ל החייל שעל שמו נקרא המרוץ. בנוסף,  הוענקו פרסי הוקרה למשטרת כפר סבא, למפקד השיטור העירוני ולמפקד הית"מ  על סיועם מידי שנה במרוץ ולנותני החסות המסורתיים: חברת ברוקס, גרייט שייפ, קאנטרי כפ"ס, עיתון ידיעות השרון וlease 4u -.  כמו כן הוענקו פרסים לבתי"ס מרובי משתתפים בתי הספר שנרשמו במאורגן וביניהם לביה"ס ברנר ולמורה לחינוך גופני – מירה בן משה שהצליחה לרשום 564  ילדים שהם 89% מביה"ס, בי"ס שמעון פרס  ולמורה לחינוך גופנירועי ישראלי  שרשמה  428 ילדים והורים  סה"כ  84% מתלמידי ביה"ס ולביה"ס שי עגנון  למורות  לחינוך גופני – ורד הירום וגלית ניניו , שהצליחו לרשום 592  ילדים שהם 82% מביה"ס.

לדברי צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, " התרגשתי לראות כפר סבאים רבים כל כך לוקחים חלק במרוץ המסורתי ע"ש זיו בלאלי  ז"ל.  זה היה מחזה מעורר השראה לראות את הרצים בני כל הגילאים ואת הקהל שעודד ולקח חלק בפעילויות הספורטיביות השונות. הכפר סבאים הוכיחו ברגליים כי הספורט הינו חלק בלתי נפרד מאיכות החיים בעיר. אני מודה לכל מי שעמל וטרח להצלחתו של האירוע ובעיקר לרשות הספורט בניצוחו של שאול מיטלברג וצוותו".

לדברי שאול מיטלברג מנהל רשות הספורט העירונית, ,רשות הספורט העירונית גאה ושמחה לראות שתושבי כפר סבא בוחרים בספורט ומתמידים להגיע לכל ארועי הספורט שהרשות מארגנת. אנו רואים שמידי שנה מס' המשתתפים גדל, מה שמעיד על מודעות גבוהה בקרב תושבי העיר לחשיבות הפעילות הגופנית ולאורח חיים בריא. אני מודה לכל צוות רשות הספורט שעבד ימים ולילות להצלחת האירוע ובפרט לריקי בידר מנהלת ארועי ספורט ושירה כהן רובין סגניתי והמנהלת המקצועית של המרוץ. ומזמין אתכם ליטול חלק באירוע  אופניים "מתגלגלים בכפר סבא" שייערך ביום שישי ה – 7/4/17.

לגלריית התמונות בפייסבוק העירוני

לסרטון המסכם