גאווה מקומית- זוהר קרייתי תלמידת כיתה י"ב בתיכון הרצוג, קיבלה את אות הפעיל המצטיין המחוזי של משרד החינוך
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

20/03/2017

זוהר קרייתי תלמידת כיתה י"ב בתיכון הרצוג מכפר סבא קיבלה את אות הפעיל המצטיין המחוזי של משרד החינוך  בטקס חגיגי, בו לקחו חלק נציגי משרד החינוך, רפי דהן, מנהל מחוז מרכז במנהל חברה ונוער, מירב הלפמן מנהלת המחלקה לנוער צעירים וקהילה, נציגי המחלקה ועוד נציגים מהרשויות השונות.

בטקס חולקו תעודות הצטיינות והוקרה לבני הנוער הפעילים במסגרות שונות. זוהר קרייתי תלמידת כיתה י"ב בתיכון הרצוג מכפר סבא החלה את דרכה בכיתה ז' במועצת התלמידים הבית ספרית, כיהנה כיור מועצת התלמידים ובכיתה ט' הצטרפה למועצת הנוער העירונית כפעילה, כיהנה במספר תפקידים מרכזת ערכים וחוקה, וסגנית יושבת ראש, בהנחיית חווה הייטי – מנחת מועצת הנוער העירונית.  במקביל הובילה זוהר את הפרויקט " יפה וגם בריאה" המיועד לבנות נוער ועוסק בנושאים ספורט, תזונה, דימוי גוף, ביטחון עצמי והעצמה נשית. זהר מובילה פרויקטים תהליכיים ומקדמת נושאים משמעותיים עבור בני הנוער בעיר. זהר נערה כריזמטית, מובילה, סוכנת שינוי, משפיעה ומנהיגה חברתית חיובית המהווה מודל לחיקוי עבור בן נוער מיטבי. כמו כן, משקיעה מעל עשר שעות שבועיות בהתנדבות בפרויקטים חד שנתיים ותהליכיים עבור אוכלוסיות שונות בקהילה מעבר למפגשים הקבועים של המועצה. זהר נערה  מעורבת, משפיעה המונעת  מערכים, אחריות ומחויבות לחברה ולקהילה בה היא חיה.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, "הזכייה של זוהר באות הפעיל המצטיין המחוזי היא עדות נוספת שבעיר שלנו גדלים בני נוער ערכיים ומובילים בכל הקשור בהתנדבות ובעשייה למען הקהילה. אני מברך את זוהר ומאחל לה המשך עשייה למען הקהילה בעיר. אשרינו כי זכינו בבני נוער שכאלה".

מירב הלפמן, מנהלת המחלקה לנוער צעירים וקהילה: "המחלקה לנוער וקהילה רואה בערך ההתנדבות למען הזולת ערך עליון ומיישמת זאת הלכה למעשה במהלך כל השנה. בני הנוער בעיר פועלים ומתנדבים למען האחר ועושים זאת מתוך שליחות. זוהר קרייתי היא דוגמא נהדרת לנערה מוביליה ומעורבת שמשפיעה על הקהילה בה היא חייה".

לוח מרקט כפר-סבא