שביעות רצון גבוהה מהתייעלות שירותי הרישום המקוון לבתי הספר התיכונים בכפר סבא

שביעות רצון גבוהה מהתייעלות שירותי הרישום המקוון לבתי הספר התיכונים בכפר סבא

20/03/2017

לראשונה בכפר סבא, 98% מהתלמידים נרשמו דרך אתר אינטרנט ייעודי מהבית

אגף החינוך והמחשוב בעיריית כפר-סבא רשמו הצלחה במיזם חדש - רישום מקוון לתלמידי בתי הספר התיכונים עם 98% נרשמים באמצעות אתר האינטרנט העירוני.

שנים רבות נאלצו  התלמידים והוריהם להגיע ישירות לבית הספר התיכון, אליו ביקשו להירשם ולמלא במקום טפסים. באגף החינוך בעיריית כפר סבא, החליטו לבצע הליך מהיר לייעול השירות עבור התלמידים ומשפחותיהם, בשיתוף עם אגף המחשוב וקידמו רישום אינטרנטי מקוון. את הצעד פורץ הדרך יזמו אורלי פרומן מנהלת אגף החינוך החדשה ומוטי סרודי - מנהל אגף המחשוב בעירייה. על הביצוע  היו אחראים יהורם לוי - סגן מנהל אגף החינוך ומנהל מחלקת החינוך העל יסודי יחד עם  לימור שקורי ואפרת יוסף - ממדור רישום באגף החינוך ואנשי אגף המחשוב.

ביוזמה משותפת של שני האגפים הוקמה מערכת לרישום מקוון, אשר מאפשרת לתלמידים ולהורים להירשם דרך אתר ייעודי , להעלות את פרטיהם בעת הרשום באינטרנט, לצרף תעודות ציונים ומסמכים סרוקים ובכך לחסוך זמן רב.
תוצאות ההרשמה, שנסגרה בתחילת החודש הראו כי 98%  מהתלמידים והוריהם בחרו להירשם לבתי הספר התיכונים בעיר באמצעות מערכת הרישום המקוונת. כל פנייה ושאלה שהופנו עברו אונליין למוקד התמיכה הטכני וטופלו מיידית. השירות התבצע באופן מאובטח, תוך הקפדה על כל כללי  הזהירות ברשת. שירות חדש זה הינו חלק מתהליך ההתחדשות שעובר אגף החינוך בעירייה בחודשים האחרונים.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, "כחלק מתהליכי שיפור השירות של העירייה והיותנו עיר בעלת אג'נדה ירוקה ומקיימת, הובלנו צעד של רישום מקוון לבתי הספר התיכונים שחסך משאבים רבים הן לעירייה והן לתושבי העיר. אני מברך את אנשי אגף המחשוב והחינוך על שיזמו והובילו את הצעד המבורך ובטוח כי נמשיך לפעול לשיפור השירות לתושבים".

אורלי פרומן, מנהלת אגף החינוך בעירייה, "מדובר בצעד חשוב שמטרתו העלאת רמת השירות לתושבים וייעול תחום הרישום למוסדות החינוך בעיר. בבנייתה של המערכת הושם דגש על נגישות וידידותיות למשתמש ואני שמחה שרבים עשו בה שימוש וחסכו זמן יקר. המדיניות החדשה אותה הנהגתי באגף החינוך עם כניסתי לתפקיד היא לייעל ולשפר תהליכים תוך שימוש באמצעים טכנולוגיים ומדיה המקוונת כדי לקדם תהליכי רישום, מידע, בקרה הערכה ועוד".

לוח מרקט כפר-סבא