מיזם חדש של מרכז הצעירים בכפר סבא – "מנגנים זיכרון"
דלג על מה חדש?
מה חדש?

מה חדש?

אבגדהוש

מיזם חדש של מרכז הצעירים בכפר סבא – "מנגנים זיכרון"

19/04/2017

מטרת הערב היא לחשוף את סיפורי החברים של החללים.

החברים שקולם וכאבכם לא תמיד נשמע.

עוד פחות מחודש תגיע התקופה הזאת בשנה – יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל. יום שמעורר בכולנו תחושת אחדות ולכידות השורות יחד עם תחושת האובדן על החיים הצעירים שלא ישובו.  מי שאיבד חבר קרוב מרגיש זאת חזק לאורך כל השנה. במיוחד עבור החברים של... ועבור קהל הצעירים בעיר מקיימים במרכז צעירים בכפר סבא ערב שנועד  לחשוף את סיפורי החברים של החללים. החברים שקולם וכאבכם לא תמיד נשמע.

ב- 25.4  יתקיים במרכז מצ"ב ערב הנצחה שכולו שירים וסיפורים על החברים שיישארו  צעירים לנצח. במטרה לקיים את הערב מחפשים מארגני הערב את "החברים של.." שיחלקו עם הקהל הרחב את הסיפורים האישיים המרגשים בנגינה, שירה וסיפור על החבר שהיה ואינו.

צביקה צרפתי מ"מ וסגן ראש העיר, "יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל הינו יום שבו כל עם ישראל ניצב בשורה אחת מלוכדת וזוכר את מי שאינם כבר עמנו, את מי שבזכותו אנו יכולים לקיים חיים חופשיים בארץ הזו. היוזמה של מרכז הצעירים בכפר סבא הינה יוזמה מכבדת ומכובדת ואני בטוח כי הרבה צעירים ייקחו בה חלק הן כמשתתפים פעילים והן כצופים במטרה לזכור יחד ולכבד את הנופלים".

תומר חלי מנהל מרכז צעירים, "יום הזיכרון לחללי מערכות ישראל מציין מספר מעגלי שכול, השנה החלטנו להתמקד במעגל החברים של הנופלים.
בחרנו להעמיד אלטרנטיבה ופלטפורמה בה יוכלו חברי הנופלים לדבר את אובדן חבריהם הקרובים בדרך הנוחה והייחודית בה הם תופשים את השכול".

מעוניינים להשתתף?

לפרטים נוספים בר אסלן - 09-7640720, בדוא"ל baras@ksaba.co.il