קיץ לוהט בכפר סבא

אבגדהוש

קיץ לוהט בכפר סבא

1/07/2017

עיריית כפר סבא מזמינה את הציבור הרחב למגוון עצום של אירועי קיץ לוהטים ומגוונים לכל הגילאים.

את אירועי הקיץ יפתח כמידי שנה האירוע המרכזי " ובמקום הראשון", שיתקיים  ב- 4.7 בכיכר העיר החל מהשעה 20:00. המופע כולל זמרים ושירים שכיכבו במצעדי הפזמונים כמו: להקת חלב ודבש, סקסטה, בועז קאוזר, טל סונדק, חני דינור, נירית מילס בליווי תזמורת.

במהלך חודש יולי יתקיימו מגוון עצום של אירועים ופעילויות רבות המתאימות לכל המשפחה, ביניהם: פסטיבל הספורט הבינלאומי, מירוץ הלילה הראשון של כפר סבא, הקרנת סרטים  בפארק העירוני, פסטיבל חוף ים  בכיכר העיר, חוקרים צעירים בחווה החקלאית , מופעים ועוד.

ב- 3.8 יתקיים נוסף בכיכר העיר- מופע "נפגשנו"- במהלכו מארחים את אפרים שמיר, אלון אולארצ'יק, פוגי, סי הימן, ירמי קפלן לשירי להקת כוורת.  גם במהלך חודש אוגוסט יתקיימו פעילויות ייחודיות לכל המשפחה- הפנינג משפחות וחוגים, הקרנת סרטים, מופעים, נשנושים מן הטבע בחווה החקלאית ועוד.

במהלך חופשת הקיץ יתקיימו מגוון אירועים לבני נוער ולצעירים ביוזמת המחלקה לנוער צעירים וקהילה בעירייה ובשיתוף מועצת הנוער העירונית. מתחם הדק יפעל עבור תלמידי התיכונים בימי שני ורביעי החל מ- 22:00-2:00. במקום יתקיימו ערבי קונספט, מסיבות פול מון, מסיבת קצף, הופעות ומסיבות עם מיטב ה- D.J. ועוד. מסיבת הפתיחה תתקיים ב- 1.7 בניצוחו של די.ג'יי בלאקאאוט ואנדרקאבר .

ב 10.7 יתקיים כנס מתגייסים עירוני שיהיה מיועד למסיימי כיתות יב'. בכנס יחולקו תיקים למתגייסים, מופעים, אוכל ושתייה קלה חופשית צלמי מגנטים ועוד הרבה אטרקציות.

במתחם אושילנד יתקיימו הקרנות סרטים בעלות של 15 ₪ לסרטים החדשים והעדכניים. בימי רביעי יתקיימו מגוון פעילויות, ביניהן: ב- 3.7 מסיבה עם סקאזי, ב- 17.7 הופעה של עדן בן זקן- זמרת השנה, מסיבת פול מון ועוד. ב- 24.7 יתקיים אירוע הוקרה לנוער מתנדב שיכלול סטאנד אפ קורע של אורי חזקיה בהיכל התרבות. חשוב לציין כי בכל אירוע תהיה נוכחות של רכזי הנוער ועובדי היחידה לקידום נוער, שיאפשרו לבני הנוער ליהנות מפעילות מהנה ובבטחה. בסיום האירועים יצאו הסעות ממתחמי הבילוי למספר מוקדים ברחבי העיר ויפזרו את הנוער בבטחה לאזור מגוריהם.

בנוסף, מרכז הנוער העירוני  - ברחוב דוד אלעזר יפעל בימים ראשון וחמישי במתכונת לילה ויתקיימו בו- סדנאות, ערבי זולה וערבי סרטים, לילה לבן מסיבת אוזניות וחוף ים... במקביל יפעל חדר בריחה בין התאריכים 9-13/7, ויתקיים סמינר טכנולוגי בנושא יזמות בין התאריכים 20-30/7 בימים א',ג',ה' בין השעות 11:00-16:00.7.

כמו כן, יתקיימו יציאות לאטרקציות כגון: פיינטבול, מימדיון, לונה פארק ועוד. גם גלריה 29 מרכז המוזיקה העירוני לנוער יקיים ערבי ג'אם, סדנאות אומן, בית קפה מוזיקלי והרבה מוסיקה טובה.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר , ציין כי "עיריית כפר סבא הכינה תכנית קיצית גדושה בפעילויות והפעלות לבני כל הגילאים. אני מזמין את התושבים לקחת חלק באירועים ולהינות יחד מאווירה קיצית ומהנה. מידע לגבי כל האירועים אפשר למצוא בדף הפייסבוק העירוני  ובאתר העיריה. מחכה לראותכם חוגגים אתנו".

מירב הלפמן, מנהלת מחלקת נוער, צעירים וקהילה : "לקראת הקיץ ובשיתוף מועצת הנוער העירונית, בנינו תכנית שכוללת מגוון רחב של תכנים שמתאימים לבני הנוער בעיר. אנו פועלים בכדי שכל נער ונערה יוכלו למצוא בתוכנית הקיץ שלנו את הפעילות שמתאימה להם. אני מזמינה את בני הנוער להשתתף בפעילויות ומאחלת לכולם קיץ בטוח".

צילום: יח"צ.

למידע נוסף אירועי קיץ כפר-סבא