סבא וסבתא של כפר סבא

סבא וסבתא של כפר סבא

8/11/2017

בימים אלה עיריית כפר סבא ביוזמת מחלקת דוברות, הסברה ופרסום שבאגף שירות וקהילה, מכריזה על תחרות בפייסבוק העירוני שמטרתה למצוא את הסבא/ הסבתא של העיר לרגל חודש האזרח הוותיק.

העירייה מזמינה את תושבי העיר לשתף בפוסט שפרסמה בעמודה הרשמי בסיפורים יוצאי דופן על הסבים שלהם ובתמונה. וועדה מיוחדת תבחר את הסיפורים יוצאי הדופן, והזוכים יזכו בזוג כרטיסים להצגה בהיכל התרבות.

סבא וסבתא

חודש נובמבר מוקדש בכל העולם להוקרת האוכלוסייה הוותיקה ותרומתה לחברה ולתרבות. בחודש זה נהנים האזרחים הוותיקים בשלל פעילויות, אירועים והרצאות. בעיר כפר סבא 7,628 גברים ו- 13,019 נשים פנסיונרים, ועיריית כפר סבא הכינה עבורם מגוון אירועים, ביניהם: טיול "והדרת פני זקן", מופעים מוסיקליים, הרצאות בנושאי תזונה ועוד.

בדף הפייסבוק של עיריית כפר סבא כבר מעל 27,000 חברים, ומטרתו ליצור ערוץ הידברות ישיר בין הגורמים המקצועיים בעירייה לבין תושבי העיר. דף הפייסבוק הוא במה פתוחה לתושבים להציע, לשאול ולהתעניין ומתקיים בו שיח ציבורי ענייני, אפקטיבי ופורה באופן יומיומי. במקביל מציע הדף שירותים שונים לתושב ומידע עדכני על מגוון הפעילויות המתקיימות בעיר.

צביקה צרפתי, מ"מ וסגן ראש העיר, "בכפר סבא קהילה גדולה איתנה ותומכת שלכל אחד יש מקום לביטוי, ולכל פלח אוכלוסייה מתקיימות פעילויות ואירועים המתאימים למאפייניו. בחודש זה אנו מוקירים את האוכלוסייה המבוגרת בעיר במגוון אירועים ופעילויות. לכן, אני מזמין אתכם תושבים יקרים להוקיר את הסבים והסבתות שלהם, לשתף אותנו בסיפורים הייחודיים והאישיים ולהשתתף בתחרות הנפלאה".