29/11/2017

משקיעים בעתיד:

עיריית כפר סבא בהובלת מרכז הצעירים שבאגף קהילה, רווחה ונוער ובשיתוף הרשות לניירות ערך וחברת כנפי הכסף, פותחת קורס חדש לצעירים שמטרתו להעניק כלים להתנהלות כלכלית נכונה.

הקורס יפתח ב- 21.12.17, יכלול 5 מפגשים שעלותם 50 ש"ח בלבד ויתקיים במבנה החדש של מרכז הצעירים בקומה השנייה בחצר השוק בין השעות 18:30- 21:30.

כאמור, במהלך הקורס ילמדו המשתתפים על חינוך פיננסי, ויקבלו כלים להתנהלות כלכלית נכונה. המפגש הראשון יעסוק באשראי, כמות ועיתוי של כסף, מהי ריבית, מנגנוני חיסכון והשקעות בסיכון נמוך. המפגש השני יעסוק באינפלציה ובהבדל בין חיסכון להשקעה. כמו כן, מפגש נוסף יעסוק במניות ובדיבנדים, והמפגש שלאחריו ייתן מידע בנושא אגרות חוב, תספורות, קרנות נאמנות, קרנות השתלמות ומיסוי ניירות ערך. המפגש החמישי והמסכם יעניק מידע על ביטוח פנסיוני, ביטוח מנהלים וקופות גמל.

מרכז הצעירים העירוני הוקם במטרה לסייע לצעירי העיר למצות את הפוטנציאל שבהם ולהתקדמות בתחומים רבים, ביניהם: פיתוח אישי, השכלה, תעסוקה, פיתוח פיננסי, מעורבות חברתית ותרבות הפנאי. במרכז ניתנים ייעוץ אישי, מידע והכוונה לצד סדנאות, קורסים והכשרות קבוצתיות במגוון רחב של נושאים. כמו כן, לצעירי העיר מצפה שנה גדושה באירועים ובפעילויות ובחלל גדול ומואר, ביניהם: סדנאות, הרצאות, הופעות ועוד הרבה.

תומר חלי, מנהל מרכז הצעירים, "מרכז צעירים עבר בשנה האחרונה תהליך בו לצעירים יכולת משמעותית להשפיע על הפעילויות שיתקיימו במרכז, והסדנא להתנהלות כלכלית הינה תוצר של תהליך זה. זוגות צעירים רבים מתמודדים מול אתגרים כלכלים, וצריכים לקבל החלטות חשובות שישפיעו על עתידם ועתיד ילדיהם. הסדנא באה לעשות סדר במידע הרב שיש בנושא, ויותר מכל מנסה לייצר קטליזטור בקרב הצעירים להתעניין ולחקור את התחום. על- מנת שקבלת ההחלטות הכלכליות יתקבלו בצורה אחראית ומושכלת".

להרשמה:  http://bit.ly/2jlSY8p