עיריית כפר סבא משיקה פורטל תמיכות חדש

27/12/2017

שמטרתו לייעל ולקצר את תהליכי בקשת סיוע של עמותות

לפורטל התמיכות לחצו כאן

עיריית כפר סבא בהובלת מנהל אגף המחשוב ומערכות מידע- מוטי סרודי וסגנית גזבר העירייה- אורית גנדל דנאי, משיקה פורטל אינטרנטי חדש שמטרתו לייעל ולקצר את ההליכים לעמותות המבקשות תמיכה כספית. מעתה יוכלו העמותות להיכנס לפורטל החדש ולהגיש את בקשתן לקבלת התמיכה באופן דיגיטאלי. במסגרת הפרויקט, יוכלו העמותות להעלות את המסמכים הרלוונטיים לבקשתן, לקבל משוב על פנייתן, וכן לנהל דו שיח עם נציגי העירייה.

כל עמותה המבקשת להגיש בקשה לשנת 2018, תעשה זאת בפורטל החדש שפורסם באתר העירוני וזאת עד לתאריך  15.1.18.

מוטי סרודי מנהל אגף המחשובהפורטל פותח על ידי אגף המחשוב במטרה להנגיש, לייעל ולהפוך לדיגיטלי שירות הניתן במנהל הכספים בעירייה. זאת במסגרת התכנית האסטרטגית לשיפור ולייעול השירותים בעירייה לכל פונה או תושב המתקשר עמה, ומתוך חזון העיר הירוקה. במסגרת זו הונגשו באופן דיגיטלי מגוון שירותים עירוניים נוספים, ביניהם: פנייה למוקד השירות העירוני 106 בפייסבוק ובהודעת SMS, אתר ייעודי לאגף ההנדסה, מערכת מקוונת לניהול טופס 4, רישום למוסדות חינוך באינטרנט, מערכת טפסים מקוונים ועוד.

מוטי סרודי, מנהל אגף המחשוב ומערכות מידע (בתמונה), "פורטל התמיכות הינו עוד צעד בפרויקט KAFAS-IT". התפישה של כפר סבא לעיר חכמה היא לא רק טכנולוגית, מבחינתנו המהות היא התושב, ובשנה האחרונה גם ספקים, יזמים ועמותות. אנחנו שואפים לתת לתושבים שירותים פרו-אקטיביים, מותאמים אישית. הרעיון מבחינתנו הוא לא רק לספק את השירותים הטריוויאליים שכל עירייה מחויבת להם, אלא לתת גם מעבר".

אורית גנדל דנאי, סגנית גזבר העירייה, "מינהל הכספים עובד יומם ולייל במטרה לפעול בהתאם לחזון העיר הדוגל בשיפור השירות ועיר ירוקה. במסגרת זו השיקה העירייה תהליך דיגיטלי חדש, מערכת תמיכות אינטרנטית. באמצעות מערכת זו תתאפשר עבודה יעילה ואיכותית יותר מול העמותות המבקשות תמיכה".