דברי פתיחה בנושא אתר האינטרנט העירוני

דברי פתיחה בנושא אתר האינטרנט העירוני

גולשים יקרים,

ברוכים הבאים לאתר האינטרנט העירוני של עיריית כפר-סבא.

במאה ה-21, הפך האינטרנט למוקד חשוב ומרכזי בחיי היום יום של כל אחת ואחד מאיתנו. הוא מאפשר נגישות מירבית למידע ולשירותים בקנה מידה חסר תקדים.

אתר האינטרנט שבפניכם הוא מצגת רחבה של מגוון השירותים והאפשרויות הקיימות בעיר כפר-סבא. מירב המידע והנתונים שכל מי שמבקש להכיר את העיר וכמובן למי שגר בה או מתעתד לגור בה, נמצאים פה, במרחק של לחיצת כפתור.

כעיר הדוגלת בעקרונות הקיימות, הכוללים בין היתר שימוש מינימלי בנייר, עיריית כפר סבא מציעה לכם חלופות "ירוקות" - האתר מאפשר לבצע פעולות רבות באמצעים אלקטרוניים: התכתבות מקוונת מול יחידות העיריה השונות, תשלומים מקוונים למחלקת הגבייה ולאגף החינוך בעיר, קבלת מידע מעודכן מהעירייה בדואר האלקטרוני (דיוור ישיר), חוברות ופרסומי העירייה מועלים לאתר בקבצים דיגיטליים.

עוד עמדה בבסיס הקמת האתר העירוני אמונתנו בשקיפותה של רשות ציבורית כחלק מהתנהלות נכונה ומשתפת.

אני מאחל לכולכם שימוש מועיל באתר וגלישה מהנה.

ראש העיר

יהודה בן חמו

כפר-סבא במקום ה-1 בהתנדבות!