דבר ראש העיר

מבזקים

דבר ראש העיר

תושבים יקרים,

מדינת ישראל נמצאת כל העת ברמת מוכנות גבוהה וערוכה לכל תרחיש שעיקרו התמודדות עם מצבי חירום. לצד השגשוג והפריחה המלווים את העשייה שלנו במגוון תחומי חיים, הקדמה הטכנולוגית, החינוך למצוינות ולערכים, אנו נדרשים גם להעניק תשומת לב מרבית ולהקצות משאבים רבים לנושאים הקשורים בהערכות לשעת חירום.

בעבר, כך נהוג היה לחשוב, הוכרעה המערכה בחזית על-ידי הצבאות החזקים יותר, אבל כיום, בעידן המודרני בו שוכללו עד מאוד אמצעי הלחימה לסוגיהם, מדברים כולם על החשיבות המכרעת בחיזוק והעצמת חוסנו של העורף ככלי מרכזי ללכידות ולניצחון.

גם אנו, בעיריית כפר סבא, פועלים ומאמצים גישה זו ודוגלים במתן כל ארסנל הכלים הנחוצים לכם התושבים. מיטב אנשי המקצוע בעירייה, בשיתוף עם גורמים בפיקוד העורף וכוחות הביטחון, עוסקים על בסיס קבוע ביצירת מנגנונים ונהלים שיאפשרו את פעילות המשק והתושבים גם בעתות חירום.

כחלק משיתוף הציבור במידע שנצבר עד כה ובהנחיות המעודכנות ביותר, העלנו גם לאתר העירייה את הנהלים העדכניים המקצועיים ביותר על פיהם יש לנהוג. תוכלו למצוא מידע נגיש על בתי מרקחת הפועלים בשעת חירום, מקומות לחלוקת מים, ארגוני מתנדבים שיסייעו בזמן אמת ודגשים חשובים רבים נוספים.

ברצוני לאחל לכל אזרחי מדינת ישראל ימים של שקט ושלווה.

בברכה,

יהודה בן חמו