ביטחון ושיטור קהילתי

מבזקים

אבגדהוש

ביטחון ושיטור קהילתי

השיטור העירוני בכפר סבא הוקם ביוזמה משותפת של העירייה ומשטרת ישראל, ונועדה לשפר את איכות החיים בעיר ולחזק את תחושת הביטחון האישי של  התושבים, הרכוש והבטיחות בדרכים  לרבות במצבי חירום / רעידות אדמה/ אחר.

בעלי תפקידים:

• מפקד השיטור העירוני מטעם משטרת ישראל פק"ד אריאל ישראלוב
  • נח חיימסון מנהל יחידת השיטור – 053-5312677
  • דוד לביא פקח שיטור עירוני
  • עטר מנשה מש"ק משטרה
  • ברק ויינר
  • חן רענן מזכירת השיטור העירוני ומזכירת משמר אזרחי -
  • כתובת – תל חי 68 כפר סבא
  • דוא"ל  noahh@ksaba.co.il

נקודת השיטור העירונית עומדת לרשותך במגוון נושאים:

ניידת לשירות ישיר בבית התושב:
ניידת השיטור המשולב פועלת בתחומי העיר וכוללת שוטר ופקח מחלקת הביטחון של עיריית  כפר-סבא, המגיעה על פי קריאה ישירות למקום התרחשות האירוע. צוות הניידת, יגבה עדות כנדרש ויעזור לתושב להמציא את המסמכים הדרושים להמשך הטיפול בתלונה. בעת שגרה מסיירת הניידת ברחבי העיר ומסייעת בהגברת תחושת הביטחון בעיר.

הגשת תלונה
נקודת המשטרה מטפלת בתלונות בנושאי גניבה, פריצה לדירה או לבית עסק, גניבה מרכב, איום, תקיפה, דיווח על אבדה וסכסוכי שכנים. את התלונה ניתן להגיש בנקודת המשטרה ולהעיד בפני החוקר הנמצא במקום. כמו כן , ניתן להגיש תלונה בנקודות השיטור הקהילתיות הממוקמות ברחבי העיר.

יעוץ, הדרכה וחומר הסבר
בנושאים: מיגון בית העסק, מיגון המכונית, שמירה על אופניים, כללי זהירות לאוכלוסיית גיל הזהב, סיוע לנפגעי עבירות  פליליות התפרצות לדירה, לבית, לבית עסק.

לשירותך בכל עת
מפקד ושוטרי נקודת השיטור דוגלים במתן מענה ושרות איכותי לתושב. כל תושב המעוניין לשוחח עם מפקד הנקודה, מוזמן ליצור קשר ולהגיע לנקודת השיטור.