אודות אגף הנדסה
דלג על מה חדש?

מה חדש?

אודות אגף הנדסה

אגף ההנדסה בעיריית כפר סבא מספק שירותי תכנון, רישוי, פיתוח, בינוי ופיקוח לשיפור איכות חיי התושבים וקידום תנופת העיר. האגף מעודד השקעות ויזמות בעיר, ורואה כנושא הדגל להובלתה למימוש החזון העירוני בנושא עיצוב סביבת חיים, בינוי ותשתיות בני קיימא.

האגף אמון על הפיכת תכנון עתידי לתכנון מיידי, תוך הקפדה על שימור ופיתוח כפר סבא כעיר שנעים לחיות בה, יצירת העיר כעיר ירוקה ידידותית לסביבה, מצוינות תכנונית על ידי בינוי ופיתוח איכותי לבנייה הציבורית והפרטית.
האגף מעודד חשיבה עסקית על ידי עידוד יזמות ושדרוג אזורי התעסוקה, ועשייה למען הקהילה על ידי יצירת נגישות, שירות קשוב, פיתוח שטחים ציבוריים ושיפור הבטיחות בדרכים.

השירות באגף ניתן ברמה מקצועית גבוהה ועדכנית.
היחס שניתן סובלני ואדיב, ומותאם לצרכים המשתנים של הלקוחות.

עובדי האגף הם שותפים מלאים למחויבות להצלחה והגדלת שביעות רצון הלקוחות.

אגף ההנדסה פועל בשלושה מישורים עיקריים:

• תכנון ורגולציה (ועדה מקומית) - בתחום זה עוסקות המחלקות: תכנון עיר, רישוי, פיקוח על הבנייה, תשתיות, נכסים ותחבורה.
  • ביצוע - בתחום זה עוסקות המחלקות: ניהול פרויקטים, תשתיות, מחלקת חשמל ומיזוג.
  • תחזוקה - בתחום זה עוסקות המחלקות: תחזוקת מבנים, עבודות ציבוריות, תחזוקת חשמל ורמזורים, ביוב ומכון טיהור שפכים.

בראש האגף עומד סמנכ"ל העירייה, ממונה על אגפי ההנדסה ואיכות הסביבה, המקבל תמיכה וסיוע כלל אגפי בנושאים כגון חשבות, מכרזים, תקציבים ואדמיניסטרציה.

האגף כולל 15 מחלקות (יחידות), ובסך הכול 78 עובדים.
לאחרונה עבר מבנה האגף שיפוץ כולל כדי לשפר את השירות לתושבים, ולהנגיש את המבנה לבעלי מוגבלויות.