דלג על תפריט ראשי- נוער

מה חדש?

אבגדהוש

היחידה לשילוב ילדים ובני נוער

בעיריית כפר סבא פועלת בשלוש שנים האחרונות יחידה לשילוב ילדים ובני נוער הלומדים במסגרת החינוך המיוחד. יחידה זו מציעה מערך שירותים חדש הפועל למען שילוב בקהילה כחינוך בלתי פורמאלי.

אנו מאמינים שעל ידי חשיפת הנער/הילד לעולמות התוכן השונים כגון: ספורט, מוסיקה, אומנות וקבוצות מנהיגות, בצד תמיכה חברתית ולימודית פרטנית/קבוצתית כחלק מקבוצת בני גילו , נאפשר הכרות שוויונית, אמיתית ומכבדת בעזרת דיאלוג והכלה.
השילוב יתבצע במגוון הרחב של מסגרות ופעילויות של החינוך הבלתי פורמאלי הקיימות בעיר כפר סבא, תוך ליווי מקצועי, יעוץ, הכוונה והתאמה אישית לצרכים הייחודיים.
דוגמא למסגרות רלוונטיות:
חוגים, סדנאות ופעילויות  בבתי הנוער והקהילה.
קבוצות מנהיגות הפועלות במרכז הנוער העירוני.
תנועות הנוער.
מוסדות תרבות בילוי ופנאי הפועלים בעיר.
קבוצות ייחודיות המשלבות אוכלוסייה סביב עולם תוכן ייחודי כגון: אומנות, מחשבים, מוזיקה ועוד.

רכזת היחידה: גב' צביה טרוטנר
טלפון: 09-7640801