מכרז משולב 8/16 לתפקיד עובד/ת קידום נוער

היקף משרה:    50% משרה
מתח דרגות: חינוך משלים, בהתאם להשכלה
תיאור התפקיד:

•  איתור ויצירת קשר עם בני נוער בגילאי 13-18 הנמצאים בניתוק ממסגרות לימוד או מגלים קשיי הסתגלות במסגרות הנ"ל.
 • פעילות בדרכים של "יישוג"–(Reaching Out)  התערבות בסביבה הטבעית, תוך שימוש במידע משירותי החינוך או באמצעות מרכז מידע ממוחשב, ויצירת קשר עם הנער מתוך הדדיות ושותפות.
 • אבחון והערכת קשיים, צרכים, כוחות ורצונות של הנערים שבטיפולו.
 • תכנון יעדים טיפוליים לקידומו של כל נער ולמימוש הפוטנציאל האישי שלו בהתאם להנחיה המקצועית.
 • פעילות בשלושה מישורי התערבות: טיפול פרטני, הנחיה והדרכה קבוצתית ועבודה קהילתית.
 • הדרכה והנחיית תוכניות לבני הנוער המצויים באחריותו/ה, בפעילות בעיר או מחוצה לה כגון: מחנות, קורסים וסמינרים.
 • עריכת הסכמים (חוזים טיפוליים) עם הנערים וקבלת הסכמתם למטרות הטיפוליות, תוך בירור הקשיים וחלוקת התפקידים והאחריות.
 • הפעלת כלים טיפוליים, חינוכיים, ייעוציים ותיווכיים, הנחיית תוכניות חינוכיות-טיפוליות קבוצתיות, ופועל לשילובם של הנערים המנותקים במערכות הפורמליות והבלתי פורמליות התואמות את בני גילם.
 • פועל בדרכים של שיתוף פעולה עם השירותים האחרים בקהילה.
 • ביצוע מעקב והערכה מתמדת אחר התקדמות הטיפול בהתאם ליעדים בתוכנית.
 • ליווי נערים ומעקב גם במהלך שילובם במסגרת אחרת.
 • פעילות בשיתוף פעולה עם הממונים עליו ברשות ובהתאם להנחיותיהם, ועל פי מדיניות מינהל חברה ונוער במשרד החינוך.

דרישות התפקיד:
השכלה
:
- תואר ראשון באחד מהתחומים הבאים: קידום נוער בסיכון, עבודה סוציאלית, פסיכולוגיה, חינוך, חינוך מיוחד, מדעי ההתנהגות, קרימינולוגיה. או סטודנט למקצועות אלו.
- תינתן עדיפות לבעלי תעודת עובד חינוך - בהתמחות קידום נוער.
הכשרה: חייב עד שנתיים עד מועד תחילת עבודתו- להציג תעודת עובד חינוך.
ניסיון מקצועי: תינתן עדיפות לבעלי ניסיון בעבודה עם נוער בסיכון.

כישורים אישיים
יכולת לתקשר עם נוער מנותק. אמפתיה לנוער מנותק. יכולת התמודדות עם מצבי לחץ. יכולת לפתיחות וגמישות מחשבתית, מעורבות חברתית ואכפתיות. יכולת ביטוי בכתב ובעל פה. יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות. יכולת עבודה בסביבה מתוקשבת.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך 4.9.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר