מכרז משולב 31/16 - מנהל/ת אגף חינוך

כפיפות: מנכ"ל/ית העירייה
דרגת משרה: מנהלי מחלקות חינוך / חוזה בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:

• הובלת מערך החינוך ברשות המקומית ואחריות על גיבוש והתווית המדיניות בתחום החינוך בעיר בתיאום עם הנהלת הרשות המקומית ומשרד החינוך.
• פיקוח על שירותי חינוך בגני ילדים, חינוך יסודי, חינוך על יסודי, שירות פסיכולוגי במערך החינוך ועוד כמוגדר ברשות המקומית.
• אחראי לניהול מערך הרישום לגנ"י ולבתי"ס יסודיים ועל יסודיים.
• גיבוש ותכנון תכנית עבודה ותקציב שנתיים.
• אחראי לניהול תקין של מוסדות החינוך ברשות, להקפדה על הקיום הפיזי של המוסדות ולאספקה של טובין וציוד למוסדות אלו.
• אחראי לפיתוח מערך פסג"ה (פיתוח סגלי הוראה), קידום תכניות הכשרה והשתלמויות של צוותי החינוך.
• אחראי לניהול כ"א ביחידת החינוך ובכלל זה תכנון משאבי אנוש וניוד עובדים במערכת החינוך.
• אחראי לפיתוח מבני חינוך בהתאם למדיניות הרשות המקומית ומשרד החינוך.
• קיום קשרים עבודה רציפים עם גורמים פנים ארגוניים וחוץ ארגוניים (משרד החינוך, יעד הורים וכדומה)

דרישות התפקיד:

השכלה :

• בעל/ת תואר אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה במנהל חינוכי / מדעי הרוח / מדעי החברה.  תינתן עדיפות לבעלי תואר שני
• בעל תעודת הוראה / תעודת הסמכה / רישיון הוראה קבוע
• השתלמות במנהל חינוכי בהכשרת מנהלים

ניסיון מקצועי:
ניסיון של 5 שנים לפחות בניהול בית ספר
יתרון לבעלי ניסיון בניהול מערכת חינוכית ברשות מקומית

כישוריים אישיים:

יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר ניהול והדרכת צוות, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, יכולת ארגון ותכנון, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות, יכולת לייצג את הרשות בפני גורמים חיצוניים.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך 19.6.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר