מכרז משולב 24/16 מנהלנית ראשית בבית ספר תיכון

- ניהול לו"ז של הנהלת בית הספר, כולל תיאום ישיבות וזימון הורים
- טיפול בדואר
- טיפול בתיקי תלמידים
- עבודה שוטפת במערכת ניהול בית ספרית - תוכנת מנב"ס, כולל מצבת מורים ותלמידים והקלדת ציונים
- ניהול דיווחי נוכחות מורים
- טיפול בפניות הורים
- ניהול קופה קטנה
- טיפול ברישום תלמידים
- כל משימה שתידרש במסגרת הרחבה של התפקיד

דרישות המשרה:
השכלה:
- 12 שנות לימוד (בגרות מלאה), תינתן עדיפות לבעלי תואר אקדמי

ניסיון מקצועי:
- ידע וניסיון בניהול משרד ממוחשב
- שליטה מלאה בתוכנות אופיס
- לפחות 5 שנות ניסיון במזכירות, חובה ניסיון ממוסד חינוכי

כישורים אישיים:

יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.6.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.   עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי  מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר