מכרז משולב 30/16 מנהל/ת חשבונות בחטיבת אונים

היקף משרה: 80%, 34 ש"ש
כפיפות: מנהל בית הספר

תיאור התפקיד:
-  אחריות על רישום חשבונאי תקין ומסודר של כל הפעילויות הכספיות של בית הספר.
-  בדיקת התאמת רישום והתאמת בנקים בחשבון בית הספר.
-  הפקת דוחות כספיים תקופתיים בהתאם לקביעת חשבת אגף החינוך
-  ניהול קשר מו"מ עם ספקים ואישור חשבונות.
-  תכנון וניהול שוטף של תקציב בית הספר בהנחיית מנהלת בית הספר וחשב/ת אגף החינוך.
-  ניהול הפעילות הכספית של בית הספר תוך שמירה על איזון תקציבי לרבות תכנון פעילות מתואמת תקציב של בית

הספר בהתאם למדיניות הנהלת בית הספר ואגף החינוך.
-  ריכוז גבייה מן ההורים לרבות ביצוע פעולות אכיפה והתמודדות עם קשיי גבייה.
-   מנהל/ת החשבונות ת/יהיה מורשה/ת חתימה בחשבון בית הספר.
-   ביצוע מטלות נוספות בטווח הרחב של העיסוק בהתאם לקביעת מנהל אגף החינוך / חשבת האגף

דרישות המשרה:
השכלה : מנהל/ת חשבונות בעל/ת סוג  3 בעל תעודה מוכרת

ניסיון מקצועי:
- ניסיון של 3 שנים לפחות בהנהלת חשבונות
- ידע וניסיון בעבודה בסביבה ממוחשבת, תוכנות הנהלת חשבונות ותוכנות אופיס.
- יכולת עבודה תחת לחץ ובסביבה רועשת

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.6.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר