מכרז משולב 38/16 אדריכל/ית נוף

תואר המשרה: אדרכיל/ית נוף
היקף משרה: 100%, 42.5 ש"ש
כפיפות:   מהנדסת העיר
דרגת המשרה: חוזה הנדסאים/ אדריכלים/ בכירים ברמת מנהל מחלקה ובכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:

• ניהול הליכי תכנון נופי של שטחים ציבוריים והכנת תכניות לביצוע עבודות.
• אחריות על פיתוח המרחב הציבורי בעיר.
• פיקוח על עבודות פיתוח במרחב הציבורי.
• בדיקת תיקי פיתוח במסגרת בקשות להיתרי בניה.
• ליווי היבטי הפיתוח והנוף בהכנת תכניות בנין עיר.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- אדריכל/ית נוף/בעל/ת תואר אקדמאי באדריכלות נוף/ הנדסאי/ת נוף.
- רישום בפנקס האדריכלים והמהנדסים.

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מקצועי מוכח של 3 שנים לפחות בתכנון ובפיקוח על עבודות פיתוח נופי /
בתכנון ו/או ניהול פרויקטים של בניה/ תשתית/ פיתוח  נופי, או הנדסאי/ת נוף

דרישות תפקיד מיוחדות:
שליטה ביישומי OFFICE, אוטוקד.

כישורים אישיים:
כושר ניהול עובדים והנעתם, כושר עבודה בצוות, יכולת ארגון ותכנון, סמכותיות, אחריות, עמידה בלחץ, יכולת התמדה ועבודה שגרתית, שירותיות ויחסי אנוש גבוהים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, מרץ ופעלתנות.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 3.7.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת  מועמדות למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר