מכרז משולב 35/16 - מנהל/ת אזור

היקף משרה:  100% משרה

דירוג ודרגה: 7-9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:
• אחריות על ניהול עבודות הקבלנים בהתאם לתכנית העבודה השוטפת.
• אחיות לניהול ופיקוח על ביצוע המשימות  תוך שיתוף פעולה עם המחלקות השונות בעירייה.
• אחריות לביצועה תכנית העבודה בהתאם ללוחות הזמנים.
• אחריות על איכות הסביבה באזור עליו מופקד בכלל הנושאים ובכלל זה:
• ניקיון, פינוי האשפה, גזם, הגרוטאות והמיחזור, גינון, ליקויים במרחב הציבורי, מאור רחובות ורמזורים, תברואה
• פיקוח שוטף לשמירה על חוקי העזר.
• אחריות לטיפול מלא בקריאות ומקד מקבלתם ועד סגירתם.
• כל משימה שתידרש במסגרת הרחבה של התפקיד

השכלה:
בעל/ת 12 שנות לימוד, תינתן עדיפות לבעלי בגרות מלאה

ניסיון מקצועי :
- ניסיון מקצועי מוכח בתחום התפעול, ניהול ופיקוח
- ידע וניסיון בהפעלת מחשב כולל: שליטה טובה באקסל, מעבד תמלילים וורד, יכולת קליטה טובה ומהירה לעבודה באמצעות מערכת מחשב דוגמת CRM, בקרות על מערכות איתורן ומערכות דומות.

דרישות תפקיד מיוחדות : ניידות רבה – ברכב וברגל , עבודה בשעות בלתי שגרתיות (כולל ערבים ,שבתות ,וחגים ) רישיון נהיגה , ידע טכני ויכולת הגדרת תקלות ומפגעים למחלקות השונות .

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.7.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.   עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו   של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו