מכרז משולב 21/16 - מנהל/ת מרכז גני "טל לימן"

מכרז משולב 21/16 - מנהל/ת מרכז גני "טל לימן"

תואר המשרה: מנהל/ת מרכז גני טל לימן  -גנים לילדים עם צרכים מיוחדים.
דרגת המשרה:  בהתאם להשכלת המועמד/ת (דירוג: עו"ס/ מח"ר / חינוך)
היקף משרה:    75% משרה

תיאור התפקיד:

- ניהול גני ט"ל לימן, מסגרת חינוכית טיפולית, בגילאי 3-7 עם צרכים מיוחדים : מוגבליות שכליות ונכויות נוספות
- ניהול המרכז כולל 3 כיתות גן.
- ניהול והפעלת צוות רב מקצועי: : גננות חינוך מיוחד, צוות פרא רפואי, סייעות, בנות שרות ומערך התנדבות.
- יזמות ויכולת לפתח אפיקי שירות חדשים.
- תקשורת רציפה עם רשויות, קשר עם מחלקות רלוונטיות בעירייה.
-  קשר עם הורי ומשפחות ילדי הגן .
- קשר עם קרנות.
- גיוס הפעלה והדרכת מתנדבים
- עבודה מנהלית

דרישות התפקיד:

השכלה:   אקדמאית בתחומי הטיפול: עו"ס, פסיכולוגיה, פרא רפואי או החינוך/ חינוך מיוחד

ניסיון מקצועי:
- ניסיון של 3 שנים לפחות בניהול והדרכת צוות
- ניסיון של שנתיים לפחות בטיפול  באוכלוסייה  עם  מוגבלויות שכליות ונכויות התפתחויות

כישורים אישיים : יכולת מנהיגות, ארגון  יוזמה ותכנון .  יכולת לקשר עם גורמים בקהילה ומחוצה לה.
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות וניהול צוות עובדים, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, התבטאות  טובה בכתב ובע"פ, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות. יחסי אנוש טובים.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 24.7.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר