מכרז 37/16 -מנהל/ת בית ספר ממלכתי דתי שש שנתי

דרגת המשרה: שכר של עובדי הוראה
כפיפות : מנכ"לית העירייה

תיאור התפקיד:

- קיום קשרי עבודה עם קהילת בית הספר, משרד החינוך, הרשות המקומית וגורמים ממלכתיים שונים

- הובלת תהליכי חינוך, הוראה ולמידה

- הובלת צוות חינוכי בכלל ובהובלת פדגוגיה עדכנית ודיגיטאלית בפרט

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי שני ממוסד מוכר.
- בעל/ת רישיון הוראה קבוע או רישיון לעיסוק בהוראה במסלול העל יסודי.
- בוגר\ת תוכנית להכשרת מנהלי ביה"ס או בעל\ת תואר שני במנהל ומנהיגות בחינוך שניתן עד שנת תשע"ג .

ניסיון מקצועי :
- ניסיון בהוראה בפועל של 5 שנים לפחות בחינוך העל יסודי בארץ.
- ניסיון של 3 שנים לפחות בניהול מוסד שש שנתי ממלכתי דתי
- תינתן עדיפות לבעל/ת ניסיון בהוראה בחט"ב וניסיון בהגשה לבחינות בגרות

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשנות, קפדנות ודייקנות בביצוע,  הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולות ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ, יכולת ייצוג הרשות המקומית בפני גורמים חיצוניים.

דרישות מיוחדות:

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר  מתאריך 24.7.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
 ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת  מועמדות למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר