מכרז משולב 39/16 - עו"ס לטיפול באנשים עם אוטיזם

הודעות לתושב

אבגדהוש

מכרז משולב 39/16 - עו"ס לטיפול באנשים עם אוטיזם

תואר המשרה: עו"ס לטיפול באנשים עם אוטיזם (2משרות)
כפיפות: מנהלת השירותים החברתיים
דירוג :  עו"ס
היקף משרה : 80%

תיאור התפקיד:

איתור, טיפול, פיתוח שירותים בקהילה  לאנשים עם אוטיזם  ושילובם במסגרות בתוך הקהילה ומחוצה,  בהתאם לצרכיהם.
קשר עם גורמים בקהילה, קשר עם משרד הרווחה, כתיבת דוחות למשרד הרווחה ולגורמים בקהילה.

דרישות התפקיד:

השכלה: B.A   בעבודה סוציאלית

ניסיון מקצועי :
- רצוי ניסיון בעבודה במחלקה לשירותים חברתיים,  בטיפול  באוכלוסייה עם צרכים מיוחדים .
- יכולת לעבודת צוות רב מקצועי  עם גורמים בקהילה ומחוצה לה.
- יכולת ארגון טובה.
- רצוי ניסיון בהנחיית קבוצות.
- יכולת ביטוי טובה בכתב ובעל פה.

כישורים אישיים:

יכולת יצירת קשר עם אוכלוסיות מגוונות ועם אוכלוסייה עם צרכים מיוחדים, קפדנות ודייקנות  בביצוע, אמינות ומהימנות אישית, יכולת תכנון וארגון, הפעלת סמכויות מקצועיות, כושר ביטוי וניסוח, כושר למידה גבוה, יחסי אנוש טובים, כושר טיפול במספר נושאים במקביל.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 15.8.2016בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
 ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת  מועמדות למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר