מכרז משולב 45/16 - מנהל/ת אגף חירום ובטחון

דרגת המשרה:  חוזה בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים
היקף משרה:    100%, 42.5 ש"ש

תיאור התפקיד:
  - אחריות לתכנון, ארגון והפעלת שירותי ביטחון ברגיעה ובחירום בהתאם לצרכים הכוללים של הרשות המקומית.

-  אחריות כוללת לתכנון והפעלת שירותי ביטחון ברגיעה במערך המוסדי הכולל – מוסדות חינוך, מרכזים קהילתיים,

מרכזי נוער, מתקני העירייה ומוסדות אחרים.

-  אחריות על איתור, הדרכה, תרגול והנחייה של בעלי תפקידים לשעת חירום.
-  ייצוג העירייה מול רשויות וגורמי ביטחון/הערכות לחירום וגורמים חיצוניים, כגון: צה"ל, רח"ל, פס"ח, משטרה, מד"א,

כיבוי אש,משרד התמ"ת, משרד לביטחון פנים, משרד הפנים וכו'.

-  בנייה ועדכון של נוהלי הביטחון העירוניים, בשגרה ובחירום על סמך לקחי ביקורות, תרגילים ועבודת מטה, זאת לצד

בחינה מתמדת של המציאות ויכולת יישומה מול התורה המקצועית.

-  השתתפות בניהול מערך החירום העירוני, במצבי חירום וקיצון.

-  אחריות למתן הנחיות ביטחון לגורמי העירייה, בפעילויות קבועות ומזדמנות, ובדיקת יישומן.

דרישות התפקיד:
השכלה –
- בעל/ת תואר ראשון ממוסד אקדמי מוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
- בוגר/ת קורס קציני צה"ל או בוגר/ת קורס קציני משטרה או קורס קצינים באגף בטחוני אחר, ברמת רב סרן ומעלה
- יתרון לבוגרי קורס  קב"טים בגוף ממלכתי והשתלמויות מקצועיות אחרות.
- יתרון לבוגרי קורס מנב"טים של משטרת ישראל ובעלי תעודה כנ"ל.

ניסיון מקצועי –
- ניסיון מקצועי מוכח של 5 שנים בתפקידים מקצועיים בתחום החירום והביטחון
- ניסיון פיקודי של 4 שנים לפחות
- יתרון לבעלי ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בתחום המוניציפאלי

כישורים אישיים – יכולת פקוד ונטילת אחריות אישית על משימה, קור רוח,  אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודיוק בביצוע, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, כושר הבעה בכתב ובע"פ.

דרישות תפקיד מיוחדות – נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות; העבודה  כרוכה בסיכונים ובמאמץ פיזי; העדר רישום פלילי, יש להגיש אישור משטרת ישראל על היעדר עבירות מין.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135 בניין  7, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 7.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר