מכרז משולב 32/16 - משנה ומ"מ למנכ"לית העירייה

כפיפות:  מנכ"לית העירייה
מתח דרגות: שכר בכירים בכפוף לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
• שותפות לגיבוש תכניות עבודה שנתיות ורב שנתיות למימוש המדיניות העירונית בכלל  ובפרט ביחידות הכפופות לו (הנדסה, איכות הסביבה, ביטחון, פארק עירוני, קיימות וכל יחידה אחרת כפי שיוחלט)
• ממלא מקום מנכ"ל/ית העירייה בהעדרו/ה
• שותף לגיבוש המדיניות העירונית על כלל יחידותיה ויישומה
• שותף לתכנון האסטרטגי של הרשות
• שותף לגיבוש תקציב העירייה
• קידום פרויקטים עירוניים מיוחדים חוצי ארגון

דרישות התפקיד:
השכלה:
• תואר אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
• תינתן עדיפות לבעלי תואר שני בתחומי מנהל עסקים או מנהל ציבורי

ניסיון תעסוקתי:
• בעל ניסיון מוכח של 7 שנים לפחות בתפקידי ניהול בארגון ציבורי/ פרטי/ עירוני/ עסקי
• ניסיון ניהולי של לפחות חמש שנים בניהול צוות עובדים בכפיפות ישירה (לפחות 5)
• יתרון לבעלי ניסיון וידע בניהול תקציבים במערכות גדולות
• יתרון לבעלי ניסיון בעבודה במערכת מוניציפלית

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 7.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו