מכרז משולב 40/16 - ספרן/ית בבתי הספר

מכרז משולב 40/16 - ספרן/ית בבתי הספר

תואר המשרה: ספרן/ית בחטיבת אונים (30%)
דרגת המשרה:  משתנה בהתאם להשכלה
דירוג המשרה: דירוג מח"ר / דרוג עובדי הוראה (בהתאם לכישורי המועמד/ת)

תיאור התפקיד:

- מתן שירות/יעוץ לציבור לקוחות הספרייה
- מיון וקטלוג בהתאם להנחיות הממונה
- הדרכת לקוחות הספרייה, תלמידים, סטודנטים, סטודנטים בתחום הרחב של העיסוק לרבות שימוש במאגרי מידע, יעוץ באיתור, הדרכה ביבליוגרפית, יעוץ בכתיבה וכיו"ב.

דרישות התפקיד:

- ספרן/ית בעל/ת תעודת ספרן או תעודת מידען/ מורה ספרן תינתן עדיפות לבעלי תואר ראשון
- ידע וניסיון בשימוש בישומי מחשב ובשימוש בתוכנה לניהול ספרייה.
- ידע וניסיון בשימוש במאגרי מידע, לרבות שימוש באינטרנט.
- תקשורת בין אישית ויכולת עבודה בצוות.
- ידע בספרות, רצוי ידע בגרפיקה ועיצוב.
- נכונות לעבודה בשעות גמישות.
- המשרה מבוקשת לספריית בבית ספר תיכון.

כישורים אישיים:  גישת שירות גבוהה, יושר, אמינות ומהימנות אישית, יחסי אנוש טובים, כושר הבעה טוב בכתב ובע"פ, יוזמה, הבנה ותפיסה, יכולת תכנון ותיאום, ראיה מערכתית, יכולת עבודה בלחץ, יכולת עבודה במספר פרויקטים במקביל, יכולת קבלת החלטות, קפדנות ודיוק בביצוע, יכולת ליזום ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער, יכולת הנחיית תלמידים בעבודת חקר.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 15.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר