מכרז משולב 41/16 - קופאי/ת ראשי/ת

היקף משרה:    100% משרה
דרגת משרה:  7-9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:

• ריכוז הקופות היומיות של כל הקופאיות לרבות קופת האינטרנט ומסירת דו"ח מרוכז למחלקת כספים ובקרה על בסיס

יומיומי וסגירת יום
• עדכון מחירים במערכת בהתאם לצורך
• הקמת כל מופעי מפעל המנויים במערכת
• מכירת כרטיסים אקטיבית
• אחריות התאמות בקופות
• סגירת קופה אישית והתאמה לדוח המכירות
• הפקדות בבנק כספי לקוחות על פי דו"ח שימסר ממחלקת כספים ובקרה, והעברת תדפיס המקורי למחלקת כספים
• עבודה מול האמרגנים השוכרים אולם ועדכון המופעים במערכת הממוחשבת על פי הקצאת מקומות ועדכון המחירים

במערכת
• אחריות פרסום המופעים באתר מכירות האינטרנט על פי שיקול דעת מנהלת מחלקת מנויים ומכירות.
• סגירת המופעים לאחר מועד קיומם: סגירת מופע אמרגן- מסירת דו"ח מפורט לאמרגן, קבלת חשבונית, גביית שכר

אולם, והעברת החומר במלואו למחלקת כספים ובקרה.
• סגירת מופע מנויים- התחשבנות עם הסוכנים השונים, לרבות הוצאת דרישת תשלום ומעקב, הפקדת כספים.
• העברת מידע על בסיס יומיומי לקופאיות: עדכונים, נהלים חדשים, וכו'
• אחריות סידור עבודה ואיוש הקופה באופן סדיר ועדכון מנהלת מחלקת מנויים ומכירות.
• הדפסת כרטיסים ממכירות באינטרנט לשם חלוקתם ללקוחות הרוכשים בצירוף הדו"ח המתאים והקבלות.
• טיפול באופן אישי בתלונות לקוחות ובכל בעיה שמתעוררת בנושאים כספיים, שירות לקוחות ועוד.

דרישות התפקיד:

השכלה :
בעל/ת תואר אקדמי

ניסיון מקצועי:
ניסיון מוכח של 5 שנים לפחות בעיסוק דומה

כישורים אישיים
יכולת ארגון ותכנון, עבודה בצוות, יכולת תיאום ופיקוח, נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות, עבודה בתנאי לחץ. יחסי אנוש טובים, יכולת הפעלת צוות עובדים, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, אמינות ומהימנות אישית, טיפול בו זמנית במספר נושאים, התמדה ויכולת פתרון בעיות.

שאלון וקורות חיים יש להגיש לרח' ויצמן 135, כפר-סבא, לא יאוחר מתאריך 15.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר