מכרז משולב 52/16 - מנהל/ת מחלקת חינוך מיוחד

כפיפות:  מנהלת אגף החינוך
מתח דרגות: דירוג מנהלי מחלקות חינוך

תיאור התפקיד:
− תכנון פיתוח והפעלה שוטפת של מערכת החינוך המיוחד בהתאם לחוק החינוך המיוחד הנחיות משרד החינוך ואגף החינוך ברשות המקומית.
− אחריות על יישום חוק החינוך המיוחד, התשמ"ח - 1988, וחוק השילוב (תיקון לחוק החינוך המיוחד).
− תכנון פעילות ותקציב של מערכת החינוך המיוחד ברשות המקומית וביצוע מעקב אחר היישום, ניהול ופיקוח על מערך ההשמה והשיבוץ של תלמידים במוסדות החינוך המיוחד.
− ניהול והפעלה של מערכת החינוך המיוחד וניהול צוות העובדים במחלקה לחינוך מיוחד

דרישות התפקיד:
השכלה:
− בעל/ת תואר אקדמי המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה בתחום חינוך מיוחד – רצוי מנהל חינוכי / ייעוץ חינוכי

ניסיון מקצועי :
− ניסיון מקצועי של 4 שנים במסגרות חינוך מיוחד, במסגרות משלבות / ייעוץ חינוכי

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות, יחסי אנוש טובים.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135 כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מיום

21.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות

מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
    עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.
2. העירייה תהא רשאית שלא לטפל ולא להביא לדיון בפני ועדת הבחינה הצעות של מועמדים שהתקבלו ללא הפרטים

ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר המועד הנקוב לעיל.
3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של

מכרז זה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן לראיין באופן אישי

את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים

שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.
5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה

של ועדת הבחינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר