מכרז משולב 48/16 - מנהל/ת מרכז נוער קהילתי קפלן

כפיפות : מנהלת מחלקת נוער, צעירים וקהילה
היקף משרה:  100% , 30 שעות שבועיות

תיאור התפקיד:

• טיפול במכלול הנושאים הקשורים לבניית קהילה בתחום האחריות של המרכז.
• איסוף וריכוז באמצעים שונים ומגוונים מידע עדכני על קהילה שבתחום אחריותו.
• ביצוע איתור צרכים והכנת "פרופיל אזורי" כבסיס לתכנון הפעילות השנתית והרב שנתית.
• ייזום ותכנון תכניות, פעילויות שוטפות ואירועים מיוחדים לקהילה בהתאם לצרכים שאותרו, וביצועם לאחר שאושרו על ידי הממונים.
• הכנת תוכנית עבודה ותכנון תקציב שנתי להפעלת המרכז, בהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים ברשות המקומית, מעקב אחר ביצוע והערכה מול התכנון.
• פרסום ושיווק הפעילות והשירותים המוצעים ע"י המרכז.
• גיוס כ"א המקצועי והמנהלי להפעלת המרכז, בתיאום עם הגורמים המוסמכים ברשות המקומית ובהתאם להנחיותיהם.
• ניהול צוות העובדים המנחים, הנחיית המדריכים החברתיים והמקצועיים, פיקוח והערכת עבודתם.
• הדרכות שוטפות למדריכים וצוות העובדים
• בניית תשתית עבודה עם מתנדבים, מלגאים וגורמים התנדבותיים הפעילים במרכז.
•  הקמת מנהיגות שכונתית ועידוד יוזמות של תושבים.
• העמקת הקשר של המרכז עם הורי החניכים, תושבי הקהילה, מוסדות חינוכיים וקהילתיים.
• שותפות בצוותי היגוי קהילתיים ותפעול השירותים השונים הפועלים למען הנוער והקהילה, שיתוף בני הנוער בפעילות ובמפעלים רשותיים.
• שיתוף פעולה מלא עם הממונים ברשות ובהתאם להנחיותיהם, ועל פי מדיניות מינהל חברה ונוער במשרד החינוך.

דרישות התפקיד:

השכלה:  תואר ראשון במדעי החברה העדפה לתואר בחינוך בלתי פורמלי,  קידום  נוער או חינוך.

ניסיון מקצועי: ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בתחומים הבאים: הדרכה ישירה של בני נוער, עבודה חינוכית במרכז קהילתי, ניהול, ארגון והפעלת פרויקטים חינוכיים במסגרות החינוך הבלתי פורמלי.

כישורים אישיים:   יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער, יכולת לשתף פעולה עם התושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים, יכולת לנהל מו"מ, יכולת לתקשר עם בני נוער בסיכון ובמצוקה.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135 בניין  7, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 28.8.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר