מכרז משולב 55/16, 56/16 - מנהל/ת אזור במחלקת גני ילדים

כפיפות: מנהלת מחלקת גני ילדים
דרגת המשרה: דירוג חינוך, נוער וקהילה בהתאם להשכלת המועמד

תיאור התפקיד:

• אחריות לבקרה אחר הפעילות השוטפת בגני הילדים על פי אזור מוגדר לרבות:
     o ניהול שוטף של צוותי הגן
     o ניהול הקשר עם הורי הילדים כולל ניהול תהליך הערעורים בעת שיבוץ הילדים לגנים
     o קשר שוטף עם הגננות ומפקחות משרד החינוך
• בניית תהליכים פנים מחלקתיים לעבודה שגרתית עם גורמים אחרים במחלקה כדוגמת מנהל/ת צוותי גן, מנהלת תחום

שיבוץ ילדים וכדומה
• ביקורים קבועים בגני הילדים שבתחום האזורי המוגדר והצפת צרכים למטה המחלקה
• בניית, הכשרת והובלת צוות גננות מדריכות באזור
• שותפות פעילה בכתיבה והפעלה של תכניות פדגוגיות בגנים בתחום האזור (תוכניות עבודה שנתיות, תוכניות הכשרה,

תכניות ייחודיות לגני היול"א וכד')
• כל מטלה אחרת כפי שתוגדר ע"י מנהלת המחלקה בתחום הרחב של העיסוק

דרישות התפקיד
השכלה:
• בעל/ת תואר אקדמי בחינוך ממוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה
• תינתן עדיפות לבעלי התמחות בגיל הרך
• יתרון לבעלי תואר שני

ניסיון מקצועי:
• ניסיון מוכח בעבודה פדגוגית – לפחות שנתיים
• יתרון לבעלי ניסיון בעבודה בגני ילדים
• יתרון לבעלי ניסיון בניהול פרויקטים / תהליכים ארגוניים

כישורים נוספים: יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום, להכין ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער והורים, יכולת לשיתוף פעולה עם תושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים, יכולת ניהול משא ומתן, יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 5.10.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו