מכרז 63/16 לתפקיד מנהל/ת חינוך, קהילה וטבע עירוני

דרגת המשרה: חינוך, נוער וקהילה
כפיפות: מנהלת מחלקת קיימות

תיאור התפקיד:

- ניהול תהליכי הטמעת אורח חיים מקיים בקרב כלל תושבי העיר באמצעות החינוך הפורמאלי, החינוך הבלתי פורמלי וקהילת העיר,
- הפקה וקידום  אירועים והסברה לכלל התושבים וקידום תחום שימור ופיתוח טבע עירוני.
- כתיבה ופיתוח תכניות ומעקב אחר ביצועם בהתאם לתקציב היחידה
- אחריות לניהול תקציב חינוך של היחידה
- יזום פרויקטים ובניית תכניות כלכליות למימושם.
- יצירת קשר ושיתופי פעולה עם גורמי חוץ שונים : ממשלתיים, ארגוניים ,אקדמיה וחברות.
- בעל/ת יכולת מקצועית בהעברת מסרים, רעיונות, מצגות, יחסי אנוש מעולים, עמידה מול קהל, ייצוגיות, יצירתיות
- חיבור ערכי לאורח חיים מקיים
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מנהלת המחלקה בתחום הרחב של העיסוק

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי מוכר ממוסד ציבורי

ניסיון מקצועי
- ניסיון של שנתיים לפחות בניהול צוות
- ניסיון של שנתיים לפחות בניהול תקציב

דרישות נוספות:
- ניסיון מוכח בכתיבה, פיתוח והפעלת פרויקטים מורכבים מרובי ממשקים ושותפים
- ניסיון ברשויות מקומיות ובעבודה מול משרדי ממשלה – יתרון
- ניסיון באקולוגיה – יתרון
- ניסיון בתכנון עירוני - יתרון

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשות, קפדנות ודייקנות בביצוע,  הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולות ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ, יכולת ייצוג הרשות המקומית בפני גורמים חיצוניים.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 04.12.2016 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת  מועמדות למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על
יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר