מכרז משולב 22/17 - מנהל/ת אגף משאבי אנוש והדרכה

כפיפות:  מנכ"לית העירייה
מתח דרגות: חוזה בכירים, בהתאם לאישור משרד הפנים

תיאור התפקיד:
- ניהול המשאב האנושי בעיריית כפר-סבא, ליווי העובד בכל שלבי עבודתו לרבות קליטתו, הכשרתו, קידומו, רווחתו ופרישתו
- אחריות על ההדרכה בעיריית כפר-סבא, לרבות ייזום הכשרות, תכנון, איתור  אוכלוסייה לביצוע ההדרכות.
- אחריות וטיפול ברווחת העובד בעירייה.
- שותף/ה אסטרטגי בקביעת מדיניות כ"א נדרש ברשות המקומית, לקביעת מסגרות  ותקנון כ"א ביחידות השונות ולפיתוח הידע והמיומנויות לעובדים בתחומים  ובדרגים השונים ברשות המקומית, תקן כ"א מול מצבה/תקציב.
-   אחריות לגיוס, לקליטה ולהשמה של עובדים.
- אחריות לניוד עובדים מיחידה ליחידה בהתאם למסלולי הקריירה שנקבעו לכל  עיסוק, בהתאם לצורכי היחידות ומתוך ראיה כוללת של צורכי הרשות המקומית.
-  אחריות לקביעת תנאי שכר לעובדים חדשים ולעובדים הזכאים לקידום.
- טיפול ביישום ההסכמים הקיבוציים והפרטניים בעירייה.
- אחריות לביצוע הערכות עובדים.
- אחריות למערך דיווחי הנוכחות וההיעדרות של עובדים ברשות המקומית ולניהול תיקים אישיים של עובדים.
- אחריות לאיתור עובדים המועמדים לפרישה, ליווי וטיפול בכל שלבי הפרישה לגמלאות.
- אחריות למשמעת העובדים ברשות המקומית, כולל סיומי העסקה.
-  ניהול צוות עובדי אגף משאבי אנוש והדרכה.

דרישות תפקיד:

השכלה:

• בעל/ת תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר על ידי המועצה להשכלה גבוהה, או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת  תארים אקדמיים בחוץ לארץ.
יתרון לבעלי תואר אקדמי כאמור באחד מהתחומים הבאים: משאבי אנוש, ייעוץ ארגוני, פיתוח ארגוני, הנדסת תעשייה וניהול או מינהל עסקים עם התמחות בהתנהגות ארגונית.

• המנהל יחויב לסיים בהצלחה קורס למנהלי משאבי אנוש ברשויות המקומיות, לא יאוחר משנתיים מתחילת מינויו. עדכון שכרו מותנה בסיום הקרוס כאמור.

ניסיון מקצועי:
ניסיון מקצועי של 5 שנים לפחות, במהלך ה- 7 השנים שקדמו למועד האחרון להגשת הצעות המכרז, בתחומי משאבי האנוש, פיתוח או ייעוץ ארגוני, ניהול מערך גיוס, מיון וקליטה או ניהול מערך הדרכה.

ניסיון ניהולי:
3 שנות ניסיון לפחות בניהול צוות עובדים בכפיפות ישירה

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, ניהול יחסים בין אישיים טובים, יוזמה ומעוף ויכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ניהול מו"מ, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגית.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.2.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.  ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו