מכרז משולב 10/17 - מנהל/ת מדור בתחום הביטחון מוקד עירוני

- קבלת קריאות לחצני מצוקה וגילוי אש מוסדות חינוך
- מנהל משמרת במוקד בהיעדר מנהלות
- ניהול מצבים ביטחוניים
- חפיפות לתחום הביטחון אצל נציגים חדשים.

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בוגר 12 שנות לימוד
- תינתן עדיפות לבעלי תעודת הכשרה כמפעיל מוקד לפי דרישות משטרת ישראל

ניסיון מקצועי:
ניסיון של לפחות שנתיים בתפעול מוקד – רצוי בתחום הביטחון
• נכונות לעבודה במשמרות ושעות לא שגרתיות

* המשרה מאוישת ע"י מ"מ

כישורים נוספים: יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום, להכין ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער והורים, יכולת לשיתוף פעולה עם תושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים, יכולת ניהול משא ומתן, יכולת ונכונות לעבוד בשעות בלתי שגרתיות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.2.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.
2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.
 3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.
4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.
נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

יהודה בן-חמו