מכרז משולב 23/17 - מנהל/ת מחלקת שירות

היקף משרה:    100% משרה
דרגת משרה:   39-41 בדירוג המח"ר

תיאור התפקיד:

- אחריות למתן וקידום שירות איכותי ומקצועי לתושבי העיר כפר-סבא.
- אחריות כוללת לשיפור מתמיד בחוויית הלקוח של התושבים וטיפוח ממשקי עבודה פנימיים  בין יחידות העירייה.
- אחריות לניהול מקצועי של מוקדי השירות העירוניים וטיפול בפניות הציבור.
- הובלת תהליכים פנים ארגוניים לשיפור השירות, בניית מדדי שירות עירוניים והובלת תהליכי בקרה לצורך שיפור מתמיד.
- ניתוח ובקרת שירות, כולל: כתיבת נהלים, לקוח סמוי, סקר שביעות רצון וכדומה.
- אחריות לבנייה ויישום תוכנית הדרכה והסמכה לנציגי השירות בעירייה ולכלל העובדים המצויים בממשקי עבודה עם לקוחות פנים וחוץ.
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מ"מ סמנכ"ל שירות וקהילה בתחום הרחב של העיסוק.

דרישות התפקיד:

השכלה:

- בעל/ת תואר אקדמי מוכר ממוסד להשכלה גבוהה בתחומים של  ייעוץ ארגוני, הדרכה, ניהול משאבי אנוש, פסיכולוגיה, חינוך, תעשיה וניהול או תואר שווה ערך רלוונטי.
- הכרות מקצועית והכשרות ספציפיות בנושאים של שירות וניהול חווית לקוח.

ניסיון מקצועי :
- ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בתחום ניהול השירות, עדיפות לבעלי ניסיון בתחום המוניציפלי או בחברה ציבורית או בחברה גדולה.
- יתרון לבעל/ת רקע טכנולוגי או ניסיון קודם בבניית תהליכים תומכי שירות או ניסיון לבעלי ניסיון קודם כנציגים, מנהלי צוות וכדומה

דרישות מיוחדות:
- יכולת ניהול משימות וצוות.
- יכולת הנעה
- יכולת התמודדות עם ריבוי משימות במקביל, תוך תעדוף ועמידה בלוחות זמנים וביעדים.
- יכולת עבודה בצוות.
- עצמאות ולקיחת אחריות אישית בעבודה
- יכולת ביטוי ברמה גבוהה בכתב ובע"פ
- עבודה בשעות לא קונבנציונליות

כישורים אישיים
יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר ניהול והדרכת צוות, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ, יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.3.2017 בשעה 12:00, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר