מכרז משולב 21/17 - מנהל/ת מרכז השליטה לאגף איכות הסביבה

כפיפות:  משנה ומ"מ מנכ"לית העירייה
דרגת משרה: 8-10 בדירוג המנהלי

תיאור התפקיד:
- ריכוז פניות תושבים וגורמי עירייה והעברת הנחיות למחלקות הרלוונטיות לביצוע.
- ביצוע מעקב ובקרה אחר משימות ביצוע של מחלקות התפעול בפניות באמצעות דוחות סטטיסטיקה למחלקות התפעול ועמידת הצוותים בזמני תקן.
- מתן מענה לגורמי העירייה והפונים.
- ניהול והדרכה לצוות עובדי המשל"ת.
- הפעלת קבלנים ואנשי תפעול בפניות למחלקות הבאות: ניקיון, פינוי אשפה תברואה, גנים ונוף, עבודות ציבוריות, תחזוקת מבנים, רכב, חשמל.
- תאום ובקרה מול מנהלי מחלקות על התנהלות תפעול הצוותים בטיפול פניות מוקד.
- פתיחת פניות מוקד בעקבות פניות שמתקבלות באופן ישיר למשל"ת
- ניהול אדמיניסטרטיבי של מחלקות התפעול.
- התוויה תהליכי עבודה והטמעת מערכות מחשוב {CRM} לייעול תהליכי עבודה.
-  תפעול מערך הקבלנים ואנשי התפעול בזמני חרום והעברת דוחות מצב לדרג הניהולי.
- חלק מצוות המטה בלשכת משנה למנכ"לית.
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י משנה ומ"מ מנכ"לית העירייה בתחום הרחב של העיסוק.

דרישות התפקיד:
השכלה :

- 12 שנות לימוד

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוכח  בטיפול בפניות ציבור.
- ניסיון של שנה לפחות בניהול צוות עובדים

• המשרה מאוישת ע"י ממלאת מקום

כישורים אישיים:

אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות וניהול צוות עובדים, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, התבטאות בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים. יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות. יחסי אנוש טובים.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 5.3.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2.הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי