מכרז משולב 30/17 - רכז/ת חוגים למרכז קהילתי ע"ש גלר

היקף משרה:    80% משרה
כפיפות: מנהלת מרכז גלר

תיאור התפקיד:
- איתור צרכים בתחום הפנאי, יזום, תכנון, ניהול חוגים, סדנאות, ואירועים קהילתיים במרכז.
- ייזום ביצוע והפקה של אירועים קהילתיים ועירוניים  במרכז.
- תכנון וביצוע שיווק המרכז, על ידי הפקת תכנים שיווקיים, תוך דגש על המדיות החברתיות.
- הכנת תכניות עבודה, תקציב חוגים ופעילויות, ועבודה על בסיס נתונים
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מנהלת המרכז בתחום הרחב של העיסוק

דרישות התפקיד:

השכלה:

- בעל/ת תואר אקדמי מוכר מהמוסד להשכלה גבוהה, תינתן עדיפות לבעל/ת תואר אקדמי באחד מהתחומים הבאים: חינוך, חינוך בלתי פורמאלי, מדעי החברה.

ניסיון מקצועי:
- ידע ושליטה ביישומי מחשב (כולל יישומי אופיס: וורד, אקסל וכן הלאה)
-  יכולת כתיבה שיווקית, הכרות עם מדיית הפרסום השונות
- תינתן עדיפות לבעלי ניסיון מקצועי בתחום פעילות הפנאי, ברשויות מקומיות, מרכזים קהילתיים, או בסקטור הפרטי .

דרישות נוספות:
 מוכנות לעבודה בשעות אחה"צ והערב (3 ערבים חובה)

כישורים אישיים
גישה שירותית חינוכית ויזמית, יכולת עבודה בצוות, יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, , יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.3.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי