מכרז משולב 27/17 - רכזת מדור סייעות משלבות לתלמידים

מתח דרגות:   7-9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:
- רכז/ת סייעות כיתתיות ומשלבות לתלמידים במערכת הגנים ובתי הספר
- אחריות לגיוס כוח אדם לתפקיד הסייעות, משלב ראיון המועמדים ועד ליווי תהליך הקליטה מול אגף משאבי אנוש
- טיפול בדוחות לצורך תשלום שכר
- מתן מענה יומי לשיבוצים
- טיפול בבקשות של סייעות/מנהלי בתי ספר/גננות/הורים
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מנהלת האגף, בתחום הרחב של העיסוק

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי מוכר ממוסד להשכלה גבוהה
ניסיון מקצועי:
- ניסיון של שנה לפחות בתפעול מערכות אדמיניסטרטיביות
- ניסיון קודם בניהול צוות עובדים - יתרון

דרישות נוספות:
שליטה מלאה באופיס ואקסל
ניסיון קודם בתחום השירות- יתרון
היכרות עם מערכת החינוך – יתרון
שליטה בתוכנות מחשב נוספות-  יתרון

 * המשרה מאוישת ע"י מ"מ

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, יכולת קבלת החלטות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, שירותיות, כושר ארגון וניהול, יכולת סנכרון ותאום, יכולת עבודה תחת לחץ, יחסי אנוש טובים מאוד.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.3.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3.עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי