מכרז משולב 17/17 - מזכיר/ת אגף החינוך

היקף משרה:  100% משרה, 42.5 ש"ש
מתח דרגות:  7 – 9 בדירוג המינהלי

תיאור התפקיד:
- ניהול אדמיניסטרטיבי של מזכירות אגף החינוך לרבות: ניהול יומן, מענה טלפוני, הכנת מצגות, דוחות, כתיבת סיכומי דיון.
- טיפול בפניות של הורים, קבלת קהל.
- מתן עזרה בפרויקטים עפ"י הצורך.
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י מנהלת האגף בתחום הרחב של העיסוק.

השכלה:
- 12 שנות לימוד
- תינתן עדיפות לבעלי תואר אקדמי במדעי החברה/ הרוח

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוצלח ומוכח של שנתיים לפחות כמזכירה בארגון, בחברה/ משרד או ברשות מקומית
- ניסיון קודם בתחום השירות- יתרון.

דרישות נוספות:
- שליטה מלאה באופיס ואקסל
- היכרות עם מערכת החינוך – יתרון
- שליטה בתוכנות מחשב נוספות-  יתרון

כישורים אישיים
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, שירותיות, כושר ארגון וניהול משרד המשרת לקוחות. יכולת סנכרון ותאום בין עובדי האגף ולקוחותיו,  יכולת עבודה תחת לחץ, יחסי אנוש טובים מאוד .

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.3.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי