מכרז משולב 11/17 - מנהל/ת מחלקת שירותים חברתיים מזרח

היקף משרה:  100% משרה
דרגת משרה: ה- ג בדירוג העו"ס

תיאור התפקיד:
• אחריות  על מתן השרות ע"י צוות המחלקה לפונים והאוכלוסיה באזור.
• שותף/ה בקביעת מדיניות הרווחה ותוכנית העבודה הנקבעת על פי מדיניות משרד הרווחה והשירותים החברתיים.
• אחריות  למתן הדרכה מקצועית וניהולית לעובדים הסוציאליים בצוות המחלקה.
• אחריות  לעבודתם הסדירה של העובדים בצוות לרבות כל הנחייה מקצועית רלוונטית.
• הנחית צוות העובדים הסוציאליים בקביעת אוכלוסיות היעד, סדר עדיפות בטיפול בפונים, מטרות מקצועיות, דרכי התערבות והערכתם בהתאם (אחת לשנה).
• אחריות על פיתוח וקידום אישי- מקצועי של כל העובדים בצוות בתאום עם מנהל הרווחה  תוך התאמה לצרכי אוכלוסיית היעד.
• ייזום פעולות לפיתוח וקידום השירותים האישיים והקהילתיים לאוכלוסייה שבאזור אחריותו.
• אחריות לתכנון התקציב של המחלקה, להקצאתו לאחר אישורו ולפיקוח על ביצועו התקין.

דרישות התפקיד:
השכלה :
-  בעל/ת תואר ראשון בעבודה סוציאלית, יתרון לתואר שני לבעלי תואר שני בעבודה סוציאלית
-  בוגר/ת קורס מינהל בכיר במחלקות לשירותים חברתיים המוכר ע"י משרד הרווחה והשירותים החברתיים.  מועמד/ת שאינו עונה לדרישה זו, עליו להתחייב לצאת לקורס סגל הקרוב ולסיימו.
-  רישום בפנקס העובדים הסוציאליים.

ניסיון מקצועי:
- ניסיון מוכח של 5 שנים לפחות בעבודה סוציאלית.
- ניסיון בארגון והפעלת צוות עובדים, בארגון מפעלים ופרויקטים בקהילה, במו"מ עם מוסדות ויחידים, בניהול משק תקציבי על שלביו.

כישורים אישיים:
יכולת ארגון ותכנון, כושר בניהול  עובדים והנעתם, עבודה בצוות, יכולת תיאום ופיקוח,
נכונות לעבודה בשעות בלתי שגרתיות, עבודה בתנאי לחץ. יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, טיפול בו זמנית במספר נושאים, התמדה ויכולת פתרון בעיות.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 19.3.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי