מכרז משולב 7/17 - אחראי/ת תחבורה ציבורית

כפיפות: מהנדסת העיר
מתח דרגות: 38-40 בדירוג המח"ר

תיאור התפקיד:
- קידום פרויקטים תחבורתיים ברחבי העיר בדגש על תחבורה ציבורית.
- בחינה וטיפול בקווי תח"צ ובתחנות התח"צ הקיימות והמלצות לשיפור וייעול מערכת התח"צ. (+הסעות תלמידים).
- קיום קשר עם משרד התחבורה, מפעלי תח"צ ורשויות לקידום נושא התח"צ.
- קיום קשר עם חברת נתיבי איילון בפרויקט "מהיר לעיר"- נתיבי העדפה לתח"צ.
- מתן מידע ומענה לפניות הציבור / פנים עירוניות בתיאום עם גורמי אגף הנדסה והעירייה.
- ייצוג המחלקה בישיבות, ועדות, התייעצויות, בתי משפט ועוד בכל הקשור תנועה ותחבורה בהתאם להוראת מנהלת המחלקה.
- הכנת מצגות ותוכניות העבודה, נתונים לפי חתכים שיקבעו ודיווחים רבעוניים / חצי שנתיים.
- קיום קשר, סיורים ומפגשים עם ועדי שכונות ותושבים.
- ריכוז ואחזקת מידע עדכני במאגר ממוחשב ובמערכת GIS.
- כל משימה אחרת / נוספת קבועה או זמנית לפי הוראות מנהלת המחלקה

דרישות התפקיד:
השכלה:

- תואר אקדמי שנרכש במוסד המוכר ע"י המועצה להשכלה גבוהה או שקיבל הכרה מהמחלקה להערכת תארים אקדמיים בחוץ לארץ בתחומים: הנדסה, גיאוגרפיה, תכנון ערים, כלכלה, מנהל עסקים, מדיניות ציבורית או מינהל ציבורי.

- המנהל/ת יחויב לסיים בהצלחה- קורס לאחראי תחבורה ציבורית ברשות המקומית. לא יאוחר מחצי שנה מתחילת מינויו, המשך מילוי התפקיד לאחר שישה חודשים ואילך יתאפשר רק במידה והוסמך במסגרת הכשרה זו.

ניסיון מקצועי :
- יתרון לניסיון של שנה לפחות בתכנון תחבורה ציבורית / תשתיות/ תפעול תחבורה

דרישות מיוחדות:
- יישומי מחשב- היכרות עם תוכנות ה-OFFICE והתמצאות בממשקי תחבורה ציבורית אינטרנטיים. כגון: אתר משרד התחבורה לתחבורה ציבורית, אתר המפות הארצי gov.map ועוד.
- הכרות עמוקה עם מערך התחבורה הציבורית הקיים
- היכרות עם תכניות פיתוח יישוביות

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות וניהול צוות עובדים, נשיאה באחריות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, כושר שכנוע, התבטאות בכתב ובע"פ, כושר ניהול מו"מ ויכולת ייצוג בפני גורמים חיצוניים. יכולת עבודה תחת לחץ, נכונות לעבודה מאומצת בשעות נוספות ובלתי שגרתיות. יחסי אנוש טובים

שאלון להגשת מועמדות ניתן למצוא באתר העירייה באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 2.4.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
סגן ומ"מ ראש העיר