מכרז משולב 20/17 - מנהל/ת מדור תשתיות

היקף משרה:  100% משרה
דרגת המשרה:  מנהל/ת מדור, בדירוג הנדסאים או מהנדסים

תיאור התפקיד:
• ליווי פרויקטים עירוניים בתחום התשתיות והפיתוח אשר באחריות המחלקה.
• פיקוח ומעקב אחר ביצוע הפרויקטים בשטח, בדגש על איכות העבודות, בטיחות, סדר באתרי העבודה, לו"ז ותקציב הפרויקטים.
• ייצוג העירייה בסיורי מסירה ומעקב אחר השלמת הפרויקט וסגירתו.
• בדיקת חשבונות קבלן ותכניות עדות והתאמתם לביצוע הקבלנים בשטח.
• תכנון נקודתי בפרויקטים המתוכננים במסגרת המחלקה כולל הכנת כתבי כמויות.
• בדיקת תכניות פיתוח במסגרת היתרי הבנייה ופרויקטים עירוניים ואישור פיתוח למתן טופס 4.
• אישורי חפירה: מעקב אחר קבלת האישורים בפרויקטים העירוניים ומתן אישור לבעלי תשתית חיצוניים.
• מילוי מטלות נוספות על פי הוראות מנהל המחלקה, במסגרת התפקיד.

דרישות התפקיד:
השכלה:

- בעל/ת תואר בהנדסה אזרחית/ הנדסאי
- רישום בפנקס המהנדסים והאדריכלים יתרון

ניסיון מקצועי
- ניסיון עבודה בתחום המוניציפאלי – יתרון.
- הכרת חוקים ותקנות בתחום התכנון והבניה, הכרת המפרט הבין משרדי.
- ניסיון בהכנת ובדיקת כתבי כמויות - יתרון
- ידע וניסיון בעבודה עם מערכות ממוחשבות כולל מערכות מקצועיות.

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשות, קפדנות ודייקנות בביצוע,  הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולת קבלת החלטות, יכולות ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ, יכולת ייצוג הרשות המקומית בפני גורמים חיצוניים.

דרישות מיוחדות:
שליטה ביישומי OFFICE בדגש על אקסל . שליטה באוטו קד.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 2.4.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
 סגן ומ"מ ראש העיר