מכרז משולב 34/17 - מנהל/ת מרכז נוער וקהילה ראשונים

כפיפות : מנהלת מחלקת נוער, צעירים וקהילה
היקף משרה:   75% משרה, 22.5 שעות עבודה שבועיות

תיאור התפקיד:
- טיפול במכלול הנושאים הקשורים לנוער וקהילה בתחום האחריות של בית הנוער.
- איסוף וריכוז באמצעים שונים ומגוונים מידע עדכני על נוער וקהילה שבתחום אחריותו.
- ביצוע איתור צרכים והכנת "פרופיל נוער " כבסיס לתכנון הפעילות השנתית והרב שנתית.
- ייזום ותכנון תכניות, פעילויות שוטפות ואירועים מיוחדים לנוער ובני הקהילה בהתאם לצרכים שאותרו, וביצועם לאחר שאושרו על ידי הממונים.
- הכנת תוכנית עבודה ותכנון תקציבי שנתי להפעלת המרכז, בהתאם להנחיות הגורמים המוסמכים ברשות המקומית, מעקב אחר ביצוע והערכה מול התכנון.
- פרסום ושיווק הפעילות והשירותים המוצעים ע"י המועדון.
- גיוס כ"א המקצועי והמנהלי להפעלת המרכז, בתיאום עם הגורמים המוסמכים ברשות המקומית ובהתאם להנחיותיהם.
- ניהול צוות העובדים המנחים, הנחיית המדריכים החברתיים והמקצועיים, פיקוח והערכת עבודתם.
- הדרכת בני הנוער, הדרכת השתלמויות שוטפות למדריכים וצוות העובדים
- בניית תשתית עבודה עם מתנדבים, מלגאים וגורמים התנדבותיים הפעילים במרכז.
-  הקמת "מועצת נוער" ועידוד יוזמות של בני נוער ומסגרות של "ניהול עצמי".
- העמקת הקשר של המרכז עם הורי החניכים, תושבי הקהילה, המוסדות החינוכיים והקהילתיים.
- שותפות בצוותי היגוי קהילתיים ותפעול השירותים השונים הפועלים למען הנוער והקהילה, שיתוף בני הנוער בפעילות ובמפעלים של הרשות.
- שיתוף פעולה מלא עם הממונים ברשות ובהתאם להנחיותיהם, ועל פי מדיניות מנהל חברה ונוער במשרד.
- יצירת קשר אישי והכרות מעמיקה עם הנערים והנערות אשר צורכים באופן שוטף את שירותי המועדון וכן איתור ויצירת קשר עם בני נוער מהקהילה אשר אינם לוקחים חלק בפעילות המרכז.

דרישות התפקיד:

השכלה: תואר ראשון במדעי החברה העדפה לתואר בחינוך בלתי פורמלי, בחינוך, מדעי החברה, קידום נוער

ניסיון מקצועי : ניסיון מוכח של 3 שנים לפחות בתחומים הבאים: הדרכה ישירה של בני נוער, עבודה חינוכית במרכז קהילתי, ניהול, ארגון והפעלת פרויקטים חינוכיים במסגרות החינוך הבלתי פורמלי.

כישורים אישיים:

יכולת ניהול, ארגון והפעלת צוות, יכולת תכנון וניהול תקציב, יכולת ליזום ולבצע פרויקטים חינוכיים, יכולת ליצור ולקיים קשר אישי עם בני נוער, יכולת לשתף פעולה עם התושבים, בעלי תפקידים, מוסדות וארגונים, יכולת לנהל מו"מ, יכולת לתקשר עם בני נוער בסיכון ובמצוקה.

שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135 בניין  7, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 2.4.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.

הצעות שאינן עונות על דרישות המכרז לא תענינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
סגן ומ"מ ראש העיר