מכרז משולב 31/17 - מנהל/ת פרויקטים עירוניים

היקף משרה:  100% משרה, 42.5 שעות שבועיות
כפיפות: משנה ומ"מ למנכ"לית העירייה

תיאור התפקיד:

- אחריות לניהול וקידום פרויקטים טכנולוגיים, תשתיתיים, תפעוליים בעיריית כפר-סבא.
- אחריות לקידום וניהול נושאים רוחביים שונים ברשות המקומית.
- ניהול ישיבות בקרה וקביעת נהלי עבודה בין הגורמים השונים, בנושאי איכות הביצוע, לוח הזמנים, עמידה בתקציב
- כל משימה נוספת שתידרש ע"י משנה ומ"מ למנכ"לית העירייה

דרישות התפקיד:

השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי מוכר מהמוסד להשכלה גבוהה.

ניסיון מקצועי:

- ניסיון בניהול פרויקטים ו/או ניסיון ניהולי בתחום התפעול
- יתרון לבעל/ת ניסיון בעבודה ברשות מוניציפלית/ תאגיד עירוני/חברה ממשלתית/מגזר ציבורי

כישורים אישיים:

גישה שירותית ויזמית, יכולת עבודה עצמאית, יכולת עבודה בצוות, יוזמה, יחסי אנוש טובים, אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, נשיאה באחריות, יכולת ארגון ותכנון, יכולת התבטאות גבוהה בכתב ובע"פ.

כללי

1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 30.4.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
     עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

בברכה,

צביקה צרפתי