מכרז משולב 36/17 - מפקח/ת הפרדת אשפה ומיחזור במחלקה לניקיון העיר

כפיפות: מנהל מחלקת ניקיון העיר
דירוג ודרגת משרה: דרגה 35-38 דירוג הנדסאים/ דירוג המח"ר

תיאור התפקיד:
• אחריות לפיקוח על מערך האשפה העירוני ועבודת הקבלנים בהתאם לתוכנית פינוי האשפה העירוני (כולל מעקב אחר משאיות הפינוי).
• בקרה על מתקני המחזור הקיימים במרחב הציבורי ופיקוח על הפעלת הקבלנים באיסופם ותחזוקתם
• פיקוח ואכיפה בהתאם לחוקי העזר על מערך כלי האצירה בעיר – תושבים ועסקים
• בקרות על הפרדת אשפה בחדרי האשפה ומתן משוב לתושבים, בקרות בעסקים, בקניונים ומרכזי מסחר בעיר.
• בקרות בתחנות המעבר והוצאות דו"ח ונתונים.
• ריכוז נתוני המחזור בעיר באופן רציף בטבלת נתונים מרכזים השתתפות בדיוני האגף בנושא
"אפס פסולת להטמנה".
• ניהול וניתוח נתוני פסולת ועלויות טיפול.
• הכנת דוחות פסולת לטובת דיווח למשרדי ממשלה.
• מענה לפניות מוקד.
• ריכוז משימות נדרשות לצורכי הסברה, בהתאם לממצאים
• כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל המחלקה

דרישות התפקיד:
השכלה :
הנדסאי או תואר אקדמי ממוסד מוכר להשכלה גבוהה.

ניסיון מקצועי:
ניסיון מוכח ומוצלח של שנתיים לפחות בתחום דומה בארגון מוכר
ניסיון קודם במערכת דומה בתחום איכות סביבה עירונית – יתרון.
ניסיון מקצועי רלוונטי בתחומי פיקוח, בקרה, תעשיה וניהול - יתרון.

דרישות נוספות:
• עבודה בשעות בלתי שגרתיות
• עבודת שטח
• רישיון נהיגה בתוקף
• שליטה ביישומי ה- OFFICE  דגש על עבודה ב- EXCEL  והכרת כל יישומיו.

כישורים אישיים:
יכולת מנהיגות, כושר ניהול מו"מ, כושר למידה גבוה, אמינות ומהימנות אישית גבוהה, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולת קבלת החלטות, יחסים בין אישיים טובים, יוזמה, יצירתיות ומעוף, יכולת תכנון וביצוע, סמכותיות, כושר ביטוי גבוה בכתב ובע"פ וחשיבה אסטרטגי.

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 28.5.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
                       סגן ומ"מ ראש  העיר