מכרז משולב 28/17 - מנהל/ת חשבונות באגף החינוך

היקף משרה: 100%, 42.5 ש"ש
כפיפות: מנהלת מחלקת כספים

תיאור התפקיד-
- אחריות על רישום חשבונאי תקין ומסודר של כל הפעילויות הכספיות של האגף.
- ביצוע דרישות לרכישת ריהוט וציוד עבור מוסדות החינוך מול מחלקת הרכש.
- ביצוע הזמנות עבודה בהתאם לדרישות מנהל האגף ומנהלי המחלקות, הפקת דוחות תקופתיים בהתאם לקביעת מנהלת מחלקת כספים.
- ניהול קשר מו"מ עם ספקים ואישור חשבונות.
- סיוע בתכנון וניהול שוטף של תקציב האגף בהנחיית מנהלת האגף ומנהלת מחלקת כספים באגף החינוך.
- ניהול קשר שוטף עם משרדי ממשלה בנושאים שונים.
- ביצוע מטלות נוספות בטווח הרחב של העיסוק בהתאם לקביעת מנהלת אגף החינוך/ מנהלת מחלקת כספים באגף.
- ניהול הקופות הקטנות של היחידות האגפיות.
- הקלדת חשבונות ספקים
- רישום פקודות זיכוי
- כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהלת מחלקת כספים.

דרישות המשרה
השכלה:
- בעל/ת תעודת הנהלת חשבונות סוג 2 ומעלה

ניסיון מקצועי:
- ניסיון של 3 שנים לפחות בהנהלת חשבונות
- ידע וניסיון בעבודה בסביבה ממוחשבת, תוכנות הנהלת חשבונות ותוכנות אופיס.
חריצות ואמינות.
- יכולת עבודה תחת לחץ והתמודדות עם ריבוי משימות

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, קפדנות ודייקנות בביצוע, כושר למידה, הבנה ותפיסה, יכולת קבלת החלטות, כושר טיפול במספר נושאים במקביל, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובע"פ, שירותיות, כושר ארגון, יכולת סנכרון ותאום בין עובדי האגף ולקוחותיו,  יכולת עבודה תחת לחץ, יחסי אנוש טובים מאוד .

כללי
1. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 4.6.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים. ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה.
 עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת מועמדות  למשרה האמורה.

2. הצעות של מועמדים שתתקבלנה ללא הפרטים ו/או המסמכים כנדרש ו/או לאחר   המועד הנקוב לעיל, לא תטופלנה ולא תובאנה לדיון בפני ועדת הבחינה.

3. עיריית כפר-סבא אינה מתחייבת לקבל הצעה כלשהי והיא שומרת על זכותה  להפסיק בכל עת או שלב את הליכיו של מכרז זה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי  מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני  התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

יהודה בן-חמו
        ראש העיר