מכרז 43/17 - סגן/ית מנהלת מחלקת תכנון עיר

מכרז 43/17 - סגן/ית מנהלת מחלקת תכנון עיר

תאור המשרה: סגן/ית מנהלת מחלקת תכנון עיר
היקף משרה:  100% משרה
דרגת המשרה: דירוג המח"ר 38-40 / לפי טבלת שכר מהנדסים של משרד האוצר / שכר בכירים בהתאם לאישור משרד הפנים
כפיפות : מנהלת מחלקת תכנון עיר

תיאור התפקיד:
• קידום ובקרת תהליכי תכנון עירוני במסגרת: תכניות מתאר, תכניות מפורטות, תכניות אב, תכניות התחדשות עירונית, עיצוב ובינוי עירוני, שימור מבנים ואתרים וכו'.
• אחריות לנושא העיצוב האדריכלי של הבניה והפיתוח בעיר, כולל אישור בקשות להיתרי בניה מהיבטים אדריכליים.
• הכנה, ריכוז ועדכון הנחיות עבור עורכי בקשות להיתרי בנייה כולל בנייה ירוקה, תמ"א 38, פינוי בינוי וכו'.
• מעורבות בפיתוח מדיניות התכנון של הרשות ויישומה, כולל הכנת כל מידע ערוך, כמצגות,  הנדרש להצגת מדיניות העירייה בתחום התכנון, הפיתוח והבניה.
• ייצוג הוועדה המקומית, בהתאם לנדרש, בפני הוועדה המחוזית לתכנון ובניה ומוסדות תכנון אחרים.
• ליווי פרויקטים עירוניים כולל מתן הנחיות תכנון וליווי מקצועי של צוותי המתכננים.
• כל משימה נוספת בתחום הרחב של העיסוק שתידרש ע"י מנהל המחלקה.

דרישות התפקיד:
השכלה:
- בעל/ת תואר אקדמי באדריכלות ורישום בפנקס המהנדסים והאדריכלים.
- יתרון לתואר שני בתכנון ערים ואזורים.

ניסיון מקצועי :
• ניסיון מקצועי מוכח של 4 שנים לפחות בתחום אדריכלות, ליווי וקידום פרויקטים עירוניים.
• בקיאות בחוק התכנון והבנייה, התשכ"ה – 1965, והתקנות על פיו, לרבות ניסיון בקידום הליכים סטטוטוריים.
• ידע וניסיון בעבודה עם מערכות ממוחשבות כולל מערכות מקצועיות.
• ניסיון עבודה בתחום המוניציפאלי – יתרון.

כישורים אישיים:
אמינות ומהימנות אישית, יזמה ומעוף, יצירתיות וחדשות, קפדנות ודייקנות בביצוע,  הבנה, תפיסה וכושר למידה, שקדנות וחריצות, יכולת קבלת החלטות, כושר ניהול עובדים והנעתם, יכולות ארגון ותכנון, יכולת תיאום ופיקוח, יכולת עבודה בתנאי לחץ, יכולת פתרון בעיות, יחסי אנוש טובים, נשיאה באחריות, יכולת ביטוי גבוהה בכתב ובעל פה, כושר ניהול מו"מ, יכולת ייצוג הרשות המקומית בפני גורמים חיצוניים.

דרישות מיוחדות:
שליטה ביישומי OFFICE, אוטו קד, תלת מימד, מבא"ת.

כללי
1. יודגש כי כל דרישות התפקיד, כפי שפורטו לעיל, מהוות דרישות סף לשם השתתפות במכרז.

2. וועדת הבחינה רשאית לשקול כחלק משיקוליה, דרישות העולות על האמור לעיל, לרבות קיומם של תארים אקדמים  נוספים ו/או מתקדמים, ניסיון מיוחד, ותק בתחום וכיו"ב.

3. שאלון להגשת מועמדות ניתן לקבל באגף משאבי אנוש בעירייה, רח' ויצמן 135, כפר-סבא, ולהחזירו לא יאוחר מתאריך 18.6.2017 בשעה 12:30, בצירוף כל התעודות, ההמלצות והמסמכים הרלוונטיים.
ההגשה תתבצע באמצעות מעטפה סגורה, ולא מזוהה, בציון מספר המכרז על גבי המעטפה. עיריית כפר-סבא שומרת על זכותה להאריך את המועד האחרון להגשת  מועמדות למשרה האמורה.

4. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדחות הצעות של מועמדים שאינם עומדים בתנאי מכרז זה, וכן, לראיין באופן אישי את המועמדים, או חלק מהם. במקרה של ריבוי מועמדים, רשאית העירייה לבחור חלק מהם על יסוד המסמכים שהוגשו ו/או על יסוד ראיון מוקדם, והם בלבד יוזמנו להופיע בפני ועדת הבחינה.

5. ועדת הבחינה שומרת על זכותה לדרוש מן המועמדים ו/או חלקם, לעבור מבחני התאמה וזאת בהתאם לשיקול דעתה של ועדת הבחינה.

נוסח מלא של המכרז ושאלון הגשת מועמדות, גם באתר האינטרנט של העירייה  www.kfar-saba.muni.il .
המשרה מוצעת לנשים ולגברים כאחד (עיריית כפר-סבא מעודדת ומקדמת ייצוג הולם של נשים).

צביקה צרפתי
     סגן ומ"מ ראש העיר